ASKF’den yapılan yazılı açıklamada, Bordo – mavililerin başkan adayı Ertuğrul Doğan’a, kongre sürecinde ASKF, “Aday olan arkadaşımız Ertuğrul DOĞAN yaptığı çalışmalar ile tecrübe kazanmış, artık kendisine gerekli desteği verme zamanı gelmiştir” ifadeleriyle destek verdi.
Açıklama şu şekilde:

Trabzonspor 'da Olağanüstü Genel Kurulu başlamış bulunmaktadır. Gelinen süreçte kulübümüz mali durum süreci olarak altından kalkınmayacak bir hal almıştır. Altyapıya gereken önem verilmemiş olması, yetişen kabiliyetli oyuncuların transfer edilen yabancı oyuncular ile önünün kesilmesi telafisi olmayan sonuçlara yol açmıştır.

Şuanda bu mali yükün altına girme cesareti gösteren aday olarak bir tek asbaşkanlık yapan Ertuğrul Doğan arkadaşımız olmuştur.

Demokratik bir ortamda başka adaylarında çıkması söz konusudur.

Şampiyonlukta başkan Ahmet Ağaoğlu ile Asbaşkan Ertuğrul DOĞAN başta olmak üzere bütün yönetim kurulu maddi ve manevi katkılar sunarak bize bu mutluluğu yaşatmışlardır.

Aday olan arkadaşımız Ertuğrul Doğan yaptığı çalışmalar ile tecrübe kazanmış, artık kendisine gerekli desteği verme zamanı gelmiştir.

Amatörün içinden gelen arkadaşlarımızı da yönetiminde bulunduran Ertuğrul Doğan'ı desteklediğimizi belirtiyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.
Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz”

Editör: Hasan Yılmaz