Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Fenerbahçe maçı öncesinde tranfser müjdeleri geldi. Bordo – Mavililerin Başkanı Doğan, Aspor’da canlı yayında Borna Barisic tranfseri ve anlaşılan başka oyuncu olup olmadığı yönündeki soruya,

Biz yine hocamız göreve başladıktan sonra 2 hafta veya 3 hafta sonraydı. Hocamızın izleme ekibi, kulübümüze ait izleme ekibi, ben Abdullah Avcı ile toplantı yapmıştık. O toplantıda süreci başlattık.

Trabzonspor Gaziantep FK Maçı 11'leri Belli Oldu Trabzonspor Gaziantep FK Maçı 11'leri Belli Oldu

İMZA ATAN OYUNCULARIMIZ VAR

Transfer çalışmalarını kamp başlamadan çok daha önce bitirmek için çalışmalarımıza devam ediyor. Çok ciddi çalışmalarımız var. Çünkü birçok oyuncu ile görüşüldü. Ben şimdi oyuncuların isimleri üzerinden gitmeyelim. Birçok isim konuşuluyor.

Şunu söyleyeyim: İmza atan oyuncular da var. İmza atma aşamasında oyuncular da var. Çok ciddi anlamda görüştüğümüz önemli oyuncular da var. Trabzonspor şampiyonluğa giden yolun ne olduğunu iyi biliyoruz. Bu süreçleri daha önce de yaşadık.

YENİ SPONSORLUK ANLAŞMALARIMIZ VAR

Zamanında bitmesi gereken transferler, düzeltilmesi gereken ekonomi, şehirde oluşturulması gereken birliktelik, ulusal basında da verilmesi gereken doğru mesajlar bunları hepsi bir arada olması gerekiyor. Trabzonspor ekonomik anlamda ciddi çalışmalar yapıyor.
130 Milyon Euro’yu geçen parayı kasaya soktuk. Yeni sponsorluk görüşmelerimiz var.
Yakın zamanda ciddi anlamda yol kat ettiğimiz gelir getirici projelere var.

Taraftarımız bunların dışında ilgilendiği konu haklı olarak transferler ne oluyor?
İsimler üzerinde konuşmayalım. İmza atan oyuncularımız da var. İmza atma aşamasında oyuncular var. Ciddi anlamda görüştüğümüz oyuncular var. Alacağımız oyuncular ekonomisin hazırladıktan sonra maaşını ödeyebileceğimiz limitleri bulduktan sonra, bu bütçeler kulüp tarafından ayarlandıktan sonra, herkesin tanıdığı bildi, kendi ülkelerinde milli takımlarında oynayan önemli oyuncularla görüşmeler yapıyoruz. Kendi bütçelerimiz dahilinde bunları Trabzonspor’a önümüzdeki 1 – 2 ay içinde yüzde 70 – 80’ini tamamlayıp yolumuza devam edeceğiz.

PROJE TRANFSERİ VAR MI?

Var.. Görüştüğümüz oyuncular var. Daha önce buna benzer transferle Mendy’i katmıştık. Buna benzer transferlerimiz var. Şu anda önemli aşama kaydettiğimiz 23 – 24 yaş arasında 2 tane önemli oyuncu var. Onun yanında tecrübeli, saha içinde tecrübelerini gençlere aktaracak örnek profilleri bünyemize katmamız gerekiyor. Bu sahadaki Trabzonspor duruşu açısından önemli. Hem de o oyunculara vizyon katması için önemli. 2 tarafına da bakıyoruz. 2 tarafında iyi olması gerekiyor. Ciddi mesafe veriyoruz. İnşallah en kısa zamanda bitireceğiz.

Editör: Hasan Yılmaz