Acun Ilıcalı sahibi olduğu Exxen ve TV8 kanallarında hangi tarihlerde, hangi maçların şifresiz yayınlanacağını duyurdu.

TV8, Exxen ve Acun Medya'nın sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Exxen'de şifresiz yayınlanacak maçları duyurdu. Normalde bu hafta Exxen platformunda yayınlanacak olan Basel-Trabzonspor, RB Leipzig-Manchester City ve Liverpool-Real Madrid karşılaşmaları TV8 ekranından şifresiz ve naklen izlenebilecek.

Tüm reklam gelirleri depremzedeler için AFAD'a aktarılacak olan uluslararası müsabakalar, Acun Ilıcalı'nın açıklamasıyla Exxen platformundan TV8 kanalına taşındı. Bu hafta TV8 ekranından şifresiz ve canlı izlenebilecek maç programı ise şöyle;

21 Şubat Salı 23.00

Liverpool - Real Madrid

22 Şubat Çarşamba 23.00

RB Leipzig - Manchester City

23 Şubat Perşembe

Basel - Trabzonspor maçı

TV8'de yayınlanacaktır.

Hafta boyunca TV8'in bu maçlardan elde edeceği reklam geliri deprem bölgelerindeki vatandaşlar için bağışlanacak. Acun Ilıcalı’nın bu açıklamasından sonra, Trabzonspor’dan teşekkür mesajı geldi. Bordo-mavili kulübün açıklamasında, "Acun Ilıcalı'ya göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi. Trabzonspor-Basel maçında elde edilen 6 milyon 196 bin 547 TL+KDV'lik bilet geliri, Ziraat Bankası aracılığıyla AFAD kurumuna bağışlanmıştı.

Editör: Didem Bektaş