FENERBAHÇE’DE AYRILIKLAR SÜRÜYOR

Ara transfer döneminde kadrosunda köklü değişikliklere giden Fenerbahçe, bir isimle daha yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli ekipte dokuzuncu ayrılık, Hırvat kaleci Dominik Livakovic oldu.

Daha önce Szymanski, Cenk Tosun, Ertuğrul Çetin, Burak Kapacak, İrfan Can Kahveci, Becao, İrfan Can Eğribayat ve Bartuğ Elmaz ile vedalaşan Fenerbahçe’de, Livakovic’in ayrılığıyla birlikte sayı dokuza yükseldi.

Galatasaray’da Lemina, Manchester City Maçında Cezalı Oldu
Galatasaray’da Lemina, Manchester City Maçında Cezalı Oldu
İçeriği Görüntüle

LİVAKOVİC ESKİ TAKIMINA DÖNÜYOR

Sezon başında Fenerbahçe tarafından Girona’ya kiralanan Dominik Livakovic, İspanyol ekibinde beklediği forma şansını bulamadı. Bir süre önce ayrılık talebini yönetime ileten deneyimli kalecinin yeni adresinin eski kulübü Dinamo Zagreb olduğu öğrenildi.

Livakovic’in, futbol kariyerinde önemli bir yere sahip olan Dinamo Zagreb’e geri dönme isteğinin bu transferde etkili olduğu ifade ediliyor.

ANLAŞMA TAMAM, İMZA BUGÜN

Aktarılan bilgilere göre taraflar arasında anlaşma sağlandı. Dominik Livakovic’in bugün Dinamo Zagreb ile sözleşme imzalayarak transferini resmen tamamlaması bekleniyor. Transferin kısa süre içinde kamuoyuna duyurulacağı belirtiliyor.

Bu gelişme, Fenerbahçe’nin ara transfer dönemindeki hareketli sürecinin devam ettiğini bir kez daha ortaya koydu.

FENERBAHÇE KARİYERİ KISA SÜRDÜ

Fenerbahçe, Dominik Livakovic’i 2023-2024 sezonu başında Dinamo Zagreb’den 6.65 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı. Sarı-lacivertli formayla beklentilerin gerisinde kalan Hırvat kalecinin Türkiye macerası kısa sürede sona ermiş oldu.