Trabzonspor ile UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda karşı karşıya gelen Ferencvaros, mücadele öncesinde Trabzon’dan dikkat çeken sosyal medya paylaşımları yaptı.
Macaristan temsilcisinin futbolcuları, karşılaşma günü sabah saatlerinde Trabzon’da yürüyüş gerçekleştirdi. Takımın şehirde yaptığı yürüyüşten görüntüler Ferencvaros’un resmi sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşıldı.
FERENCVAROSLU FUTBOLCULAR TRABZON'DA YÜRÜDÜ
Avrupa Ligi mücadelesi için Trabzon’a gelen Ferencvaros kafilesi, maç öncesindeki programını sürdürdü.
Macar ekibinin futbolcuları, karşılaşmanın oynanacağı günün sabahında takım halinde kısa bir yürüyüş yaptı. Trabzon’dan görüntülerin yer aldığı paylaşımda futbolcuların maç öncesindeki sakin anları dikkat çekti.
Ferencvaros’un oyuncularının şehirdeki yürüyüşü sırasında çekilen kareler, kulübün sosyal medya hesaplarından yayınlandı.
“KARADENİZ'DE MAÇ GÜNÜ”
Ferencvaros, Trabzon’dan yaptığı paylaşımda şu ifadeyi kullandı:
"Karadeniz'de maç günü"
Macar kulübünün Karadeniz vurgusuyla yaptığı paylaşım kısa sürede taraftarların ilgisini çekerken, Trabzon’daki maç atmosferi de Ferencvaros’un sosyal medya hesaplarına taşındı.
Paylaşımda takımın karşılaşmaya hazırlandığı mesajı verilirken, Trabzon’un şehir görüntülerine de yer verildi.
MAÇ ÖNCESİ SOSYAL MEDYA HAREKETLİLİĞİ
Trabzonspor ile Ferencvaros arasındaki Avrupa Ligi eşleşmesi yalnızca saha içinde değil, sosyal medyada da yoğun ilgi gördü.
Macar temsilcisi, Trabzon’a gelişinden itibaren şehir ve maç atmosferine ilişkin çeşitli içerikleri takipçileriyle paylaşırken, karşılaşma günü yapılan yürüyüş de bu paylaşımlar arasına eklendi.
Ferencvaros’un "Karadeniz'de maç günü" mesajı, kulübün Trabzon’daki Avrupa gecesine özel hazırladığı içeriklerden biri olarak dikkat çekti.




