Topu rakiplerine bir anlamda verdiklerini aktaran Santos, "Sivasspor'a bir anlamda topla rahat oynama şansı verdik. Çok kötü bir gol yedik, çok kötü bir şekilde kaybettik ve golü Sivasspor'a hediye ettik." dedi.

Karşılaşmanın ilk 15 dakikasındaki kötü durumu dengeye çevirdiklerini aktaran Santos, "Daha iyi sinyaller vermeye başladık ve ikinci yarıya çok güçlü başladık. İkinci yarı gayet organizeydik, pozisyonlar da bulduk ama olmadı. Futbolda bu var, Sivasspor da çok iyi savunma yaptı. Sivasspor'u bu anlamda tebrik ediyorum. Bizim hatamızdan yararlandı ve ilk 15 dakika çok iyi savunma yaparak galibiyetle kapattı." diye konuştu.

"Sürecin sonunda zaferin olacağına inanıyorum"

Ligde Trabzonspor ile iç sahada karşılaşacaklarını anımsatan Santos, "Tabii ki bir derbi, derbilerde ekstra motivasyon, oyuncuların oyuna bakış açıları çok daha farklı oluyor. Şüphem yok, oyuncularım iyi bir reaksiyon ve iyi bir cevap verecek. Çünkü zaten hepsi mağlubiyetten dolayı çok üzgün. Hızlıca hemen idmanlarımıza başlayıp Trabzon maçına hazırlanmak zorundayız." dedi.