Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda altın madalya kazanan genç sporcumuz Furkan Ubeyde Çamoğlu, memleketi Trabzon’da böyle karşılandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Spor Kulübü milli sporcusu Furkan Ubeyde Çamoğlu, tüm süreçte kendisine destek olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür etti. Spor severler ve Trabzonlular, Çamoğlu'nu havalimanı çıkışında meşaleler, pankartlar, tezahüratlar ve çeşitli gösterilerle karşıladı.

Yabancı VAR uygulamasında ilk görev Trabzonlu hakeme! Yabancı VAR uygulamasında ilk görev Trabzonlu hakeme!

Avrupa Şampiyonunu karşılamaya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Göktaş, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Özgür Kara, Fen İşleri Daire Başkanı Murat Öztürk, Büyükşehir Beledisi Spor Kulübü teknik ekibi ve sporcuları katıldı.

Duyguları sorulan şampiyon Furkan Ubeyde Çamoğlu ise, "Memleketim Trabzon'a ve ülkeme bu gururu yaşattığım için çok mutluyum. Sayın Başkan'a desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Daha güzel başarılar elde edeceğime inanıyorum. Bu zafer hepimizindir; Trabzon Büyükşehir Spor Kulübü’nün ve ülkemizin bir başarısıdır." diye konuştu.

Editör: Didem Bektaş