Süper Ligin ilk devresinde oynadığı oyunla taraftarını üzen Galatasaray’da ara transfer sezonunun içinde bulunduğumuz bu günlerde yaprak dökümü sürüyor.

Takımdaki birçok oyuncu gibi kendisinden beklenen performansı gösteremeyen Emre Mor’un da takımdan ayrılacağı iddia edildi. Alınan bilgilere göre Galatasaray takımında kiralık olarak gorma giyen Emre Mor İngiltere Premier Ligi ekiplerinden ismi açıklanmayan 2 farklı kulüple görüşmelere başladı.

Şu anda bonservisi İspanya’nın Celta Vigo takımında olan Emre Mor’un sezon sonuna kadar Galatasaray ile de sözleşmesi bulunuyor. Emre Mor’un gitmek istemesi durumunda Galatasaray’ın kal demeyeceği ve oyuncunun yarım sezonluk maaş yükünden de kurtulmak istediği belirtildi.

Emre Mor Galatasaray Performansı

Galatasaray’a geldiği günlerde Fatih Terim’in usta bir şekilde Emre Mor’dan faydalanacağı ve yıldızını parlatacağı konuşulmuştu. Hızı ve dikine oyun anlayışıyla taraftarın hoşuna giden bir futbol oynayan Emre Mor yeterince iyi performans sergileyemeyince gözden düştü. Bu sezon Galatasaray formasıyla 10 Süper Lig maçı, 4 Şampiyonlar Ligi maçı ve 1’er kez Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa maçlarına çıkan oyuncu her maçta ortalama olarak 36 dakika sahada kaldı. Genel anlamda yedek kulübeye mahkum olan genç yıldız bu maçlarda gol ya da asist üretemeyerek gözden düştü.