Büyük bir çekişmeye sahne olan Ziraat Türkiye Kupasında bu yılın final mücadelesinin oynanacağı stat açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada final maçının Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacağı duyuruldu. Daha önceden 5 Mayıs tarihinde final oynanacağı açıklanmıştı. Finalin oynanacağı stadın da bugün açıklanmasıyla birlikte Ziraat Türkiye Kupasında heyecan daha da arttı. Final maçının oynanacağı saatle ilgili ise bir açıklama yapılmazken, maç gününe yaklaşıldığında saat bilgisinin bilahare açıklanacağı ifade edildi.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl Ziraat Türkiye Kupasının final mücadelesi Sivas’ta oynanmıştı. İstanbul’da daha büyük bir coşku içerisinde oynanan final karşılaşmasının bu sene Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacağının açıklanması şüphesiz yarı finale yükselen takım oyuncularını daha da heyecanlandırdı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final maçlarının ilk ayağı 3 Mart, rövanş karşılaşmaları ise 21 Mart 2020 tarihlerinde oynanacak. Alanyaspor ile Antalyaspor eşleşirken, Fenerbahçe ise Trabzonspor karşısında final vizesini kapmaya çalışacak. Finale yükselen takımlar 5 Mayıs 2020 tarihinde Atatürk Olimpiyat Stadında kupanın sahibi olmak için ter dökecek.