Futbolseverler, milli ara sonrasında bu hafta sonunda futbola doyacak. Birbirinden heyecanlı maçlara sahne olacak hafta sonunda dev maçlar sporseverleri bekliyor. Cumartesi ve pazar günü İngiltere'den İtalya'ya, İtalya'dan Türkiye'ye kritik maçlar oynanacak. 

İŞTE CUMARTESİ VE PAZAR GÜNÜNÜN DEV MAÇLARI!

Milli ara dönüşünde cumartesi günü sporseverleri birbirinden çekişmeli maçlar bekliyor. Premier Lig'de Arsenal, kendi sahasında Tottenham'ı konuk edecek. Cumartesi günü saat 14.30'da başlayacak mücadelede iki Londra ekibi kozlarını paylaşacak. Cumartesi gününün bir diğer dev mücadelesi İtalya'da oynanacak. İnter, kendi sahasında Mourinho'lu Roma'yı konuk edecek. 13 puan ile ligde 6. sırada bulunan Roma, 12 puan ile ligde hemen ardında bulunan İnter ile karşı karşıya gelecek. 

Pazar günü ise Premier Lig'de yine dev bir randevu var. Manchester derbisinde 17 puanla ligde ikinci sırada bulunan Manchester City, 12 puanlı Manchester United'ı konuk edecek.  Pazar günü Türkiye'de ise Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi oynanacak. 

DEV MAÇLAR SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDAN YAYINLANACAK?

Birbirinden heyecanlı müsabakalara sahne olacak hafta sonunda sonucu merakla beklenen karşılaşmaları ise Türkiye’de ekranlara getirecek yayıncı kuruluşlar belli oldu. İşte hafta sonunda evden çıkamayacağımız derecede yüksek tempo ve heyecana sahne olacak dev maçları ekranlara taşıyacak yayıncı kuruluşlar ve karşılaşmaların saatleri.

Dev maçları Türkiye'de futbolseverlerle buluşturacak kanallar ise şu şekilde olacak;

Arsenal - Tottenham, Cumartesi 14.00 - beIN Sports HD3

İnter - Roma, Cumartesi 19.00 - S Sports2

Manchester City - Manchester United, Pazar 16.00 - beIN Sports HD3

Beşiktaş - Fenerbahçe, Pazar 20.00 - beIN Sports HD1

Editör: Hasan Yılmaz