Galatasaray bu akşam deplasmanda Karagümrük'e konuk oluyor zorlu mücadele bu akşam Atatürk Olimpiyat stadında oynanacak. Mücadele saat 20:00'da bşlayacak. Kritik mücaelede ön plana çıkan bazı detayları sizin için derledik. İşte o detaylar. 

İKİ TAKIM ARASINDA 17.RANDEVU

Galatasaray ve Karagümrük bu akşam oynanacak olan mücadele ile birlikte ligde 17.kez karşı karşıya geliyor. Daha önce oynanan 16 mücadelenin 10'unu Galatasaray kazanırken Karagümrük ise sadece iki maç kazanabildi. Taraflar arasında oynanan iki maç ise beraberlikle tamamlandı.

Söz konusu müsabakalarda Galatasaray 30 gol kaydederken Karagümrük ise 13 gol atabildi. Galatasaray'un bu randevularda en farklı galibiyetleri 5-1 ve 4-0 olurken Karagümrük galibiyetleri 1-0 ve 2-1'lik skorlarla aldı.

PFDK ABDÜLKERİM'İN CEZASINI AÇIKLADI

Geçtiğimiz hafta Sarı Kırmızılıların sahasında oynadığı Alanyaspor maçında son dakikalarda kırmızı kart gören Abdülkerim Bardakçı'nın cezası belli oldu. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, rakibine yönelik sert hareketinden dolayı oyuncuya 2 maç ceza verildiğini açıkladı. Abdülkerim bu cezayla birlikte Galatasaray'ın  deplasmanda Karagümrük ve sahasında oynayayacağı Beşiktaş karşılaşmalarında forma giyemeyecek. Öte yandan Alanya maçında kırmızı kart gören Boey'de Karagümrük karşısında forma giyemeyecek.

GALATASARAY'DA SARI KART ALARMI

Galatasaray'da zorlu Karagümrük maçı öncesi önemli  isim sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Sınırda bulunan isimlerden biri Kerem Aktürkoğlu iken diğeri ise takımın vazgeçilmezlerinden Fernando Muslera. Bu iki önemli isim Karagümrük maçında kart görmeleri durumunda Galatasaray'ın sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacağı mücadelede forma giyemeyecek.

HaberTS - Mahmut Bulut