Enis Bardhi maç sonu yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;

Enis Bardhi, “İlk yarıya çok iyi başladık. Belki de aslında ilk fırsatı değerlendirme şansına eriştik. Golle değerlendirince arkası geldi. Onu iyi devam ettirdik. Bazen aslında böyle oluyor. Bazen kendi üzerinizde baskı oluşturuyorsunuz. Daha sonra oluşan bu baskı sebebiyle işler sizin adınıza istediğiniz gibi gitmiyor. Bugün tam tersi oldu. Kaliteli ve neler yapabileceğimizi, çok büyük işler başarabileceğimizi düşünüyorum. Son maçlarda görüntünün aksıne bugün istediğimiz görüntüyü verdik. Sonuçtan dolayı çok mutluyuz. İyi bir oyun ortaya koyduk” dedi. 

Hangi golünün daha güzel olduğu sorusuna ise Enis Bardhi, “Sezon özellikle bireysel anlamda geçen sezona göre çok daha iyi başlangıç yaptım. İşler benim adıma çok daha iyi gidiyor. Aslında beni üzen şeylerden bir tanesi. Taraftarlarımıza İspanya’dan gelen Enis Bardhi’nin neler yapabileceğimi gösterip, o etkiyi bırakamamıştım. Bu sene çok daha iyi başlangıç yaptım. İnsanlara taraftarlarımıza hak ettiğini tekrar verebilme, o sevgiye sahip olmak istiyoruz. Saha içerisinde hissettiğim duygu, mutlu olduğunuzda o duyguyu ifade edebilirim geri verebiliyorsunuz. Hocamız da bana saha içerisinde bu özgüveni sağlıyor. Mutlu olmamı sağlıyor. Bana gösterilen bu güven ve sevgiyi taraftarlarımıza hediye etmek istiyorum. Onlara layık olmaya çalışıyorum. Özellikle Rizespor maçıyla böyle mağlubiyetler yaşanabilir. Ama Rizespor maçı gibi böyle maçları kaybetmemeniz gerekiyor. Ama futbol böyle. Bizim adımıza buradan dönüp, nelere yapabileceğimizi göstermemiz gerekiyor” dedi. 

Bu yıl 8 numaralı formayı giymesiyle ilgili olarak ise Enis, “Dorukhan’ın ayrılışının ardından 8 numaranın boşta olması ile ilgili konuştuk. Bende 8 numarayı istiyordum uzun bir süredir. 8 numara benim hayatım boyunca hem favori oynadığım numaram oldu. Hem de çocukluktan itibaren 8 numara ile başlamıştım. Benim adıma çok önemliydi, bende fırsatı kaçırmak istemedim” dedi. 

Alt şortu olarak Bakasetas’ın şortunu giymesi ile ilgili olarak, “11 numara da öyle” dedi.