Gelin ile damat Trabzonsporlu olunca düğün ’de renkli görüntüler ortaya çıktı. İstanbul Trabzonspor taraftarlar derneği yönetimi takı merasimi sırasında alana tezahüratlarla girerek gelin ile damat’ a paralarla dolu Trabzonspor atkısı takıldı ve sonrasında damadı pistin ortasına alıp üçlü çektirdiler ve alan bir anda stada döndü.

İstanbul Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Hüseyin Öztürk bu gece bu güzel aileye neşe katalım istedik eee birde damat ve gelin Trabzonsporlu olunca bizde onlara böyle güzel bir sürpriz yapalım dedik. Damat Hami ise bugün 3 temmuz malum kulübün şike yaptığı kanıtlanan bu tarihi seçtik ve bu günü daha da anlamlı kıldık dedi. Baba Köksal Bayraktar ise,"bizler İstanbul’da camia olarak birlik ve beraberlik içinde yaşıyoruz bugün gördüğünüz gibi düğünümüz tıklım tıklım’dı gelen tüm misafirlerimize çok teşekkür ederiz." dedi.

Düğünün sonunda bordo mavi meşaleler ve havai fişeklerle birlikte Trabzonspor marşları söylendi ve final şampiyonluk kutlamalarına dönüştü

Haber: Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu

Editör: TE Bilişim