Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Çukurçayır Mahalle teşkilatıyla iftar programında bir araya geldi. Programa, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Çukurçayır Mahalle Başkanı Ümit Saka ile çok sayıda partili ve mahalle başkanı katıldı.

“ALLAH’IN İZNİYLE BU MİLLETE BİR ŞEY OLMAZ”

Partililere hitap eden Genç, konuşmasına Türk milletinin deprem felâketinde gösterdiği yardımlaşma ve dayanışmaya değinerek başladı. Genç, konuyla ilgili şunları aktardı: “İşte diyorlar ya, Halil İbrahim Sofrası. İşte bizim soframız Halil İbrahim Sofrası. Bu güzel sofra nedeniyle kıymetli Ortahisar İlçe Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Şu anda bir ibadet anındayız, sadece yemek yemedik. Bu soframızda depremde yaşamını yitiren bütün vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Onlar bizim inancımıza göre şehittirler. Depremin akabinde de şunu gördük. Ben dört kez deprem bölgesine gittim. Hem Adıyaman’da, hem Elbistan’da görevliyim. Zor zamanda dayanışmasını bilen bir milletiz. Bütün Türkiye, bütün insanlarımız oradaki yaralarımızın sarılması için büyük bir gayret ortaya koyuyor. Ve onu gördükten sonra dedim ki, Allah’ın izniyle bu millete bir şey olmaz. Çünkü inancımızın gereği olan o kardeşlik hukukunu her zor zamanda bihakkın ifa edebiliyoruz. Bu vesileyle bu tür felâketlerden, depremlerden bizi korusun inşallah.”

“SAFLARIMIZI SIKLAŞTIRACAĞIMIZ SON DÜZLÜKTEYİZ”

İftar programının düzenlendiği Ortahisar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğa Park Projesi’nin Çukurçayır Mahallesi’ne yeni bir nefes alanı kazandırdığını ifade eden Genç, şöyle konuştu: “Ekopark’ta olduğu gibi güzel bir proje hazırladık. Hamdolsun bu projemiz şimdi hayata geçti. Büyük bir gayret, emek ortaya koyduk. Bu ve bunun gibi projelerle beraber göreve geldiğimiz andan itibaren şehrimiz insanın daha huzurlu, daha mutlu, daha yüksek standartlarda yaşamasının gayreti içerisindeyiz. Ama bunları yaparken, bu projeleri hayata geçirirken arkamızda kim var? Bu hizmetlerin banisi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Dolayısıyla şu anda da Cumhurbaşkanımız için çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. Karşımızda olan güçleri artık teker teker saymamıza gerek yok. Bu güçler önceki yıllarda gizli güçlerdi, şimdi ayan beyan karşımızdalar. Bir PKK’lı terörist Kandil’den açık seçik bir şekilde muhalefeti yönlendirebiliyor. Ama cesareti kendi silahından almıyor. Cesareti ipini tutan ABD’den, İsrail’den alıyor. Dolayısıyla neyle karşı karşıya olduğumuzu bilerek hareket etmemiz gereken bir seçim var. Bir normal bir seçim değil. O nedenle saflarımızı sıklaştıracağımız son düzlükteyiz.”

“CUMHURBAŞKANIMIZA KARŞI TARİHİ GÖREVİMİZ”

14 Mayıs Seçimleri’nin AK Parti’nin bugüne kadar yaşadığı bütün seçimlerin finali niteliğinde bir seçim olduğunun altını çizen Başkan Genç, “Zaman çok hızlı akıp geçti. Son bir ayımız var.  Yirmi yıldır ben bütün seçimlerde varım. Ve bütün seçimlerin önemini anlatmaya çalıştım. Şu anda ise, bütün seçimlerin finali niteliğinde olan bir seçimin arifesindeyiz. Ve Cumhurbaşkanımızın son seçimi. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı’na Türklerin asrı olarak bir mühür vurmuşsa bu yirmi yılda ona vefanın gereğini önce kendi davasının mensupları olarak bizler yapmamız lazım. Ve AK Parti’de herkes, Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde bir yerlere gelen hepimiz; makamımız, rütbemiz ne olursa olsun Recep Tayyip Erdoğan bizim omuzlarımızda 14 Mayıs’ta inşallah yeniden başkan seçilecek. Bunun gayretini ortaya koymamız lazım. Bu Cumhurbaşkanımıza olan tarihi görevimizdir. Ortahisarımızda bir önceki seçimden çok daha yüksek bir oranda inşallah ipi göğüsleyeceğimize yürekten inanıyorum. Bu manada sizlere güveniyorum, sizler de bize güvenin. El birliği yaparak bunu başaracağız.” cümlelerine yer verdi.

“KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYELİM”

Terör örgütü PKK’nın açık bir şekilde Millet İttifakı’nı desteklediğine vurgu yapan ve muhalefetin istikrarsız bir görüntü çizdiğini ifade eden Genç, “2018 yılında bu millet yüzde Cumhurbaşkanımıza yüzde 51,6 oy vermişse, bu seçimde de verir. Dolayısıyla işimiz zor değil. Biz bu vatandaşlarımıza tekrar ulaşırsak bu işi başarırız. Ama bu yetmez arkadaşlar. Daha fazlasını göğüslememiz lazım. Karşı taraftaki istikrarsız görüntüye de dikkatinizi çekmek istiyorum. Bu işler strateji işidir, siyasi akıl işidir. PKK’nın alenen desteklediği bir grubun içerisinde bizim hitap edeceğimiz seçmen herhalde HDP seçmeni değildir. Ama İYİ Parti’nin millî ve manevi değerlere sadık olan seçmenidir. Bu kesimlere ulaşalım, ötekileştirmeden ulaşalım. Kimseyi ötekileştirmeyelim. Bu şehrin insanından vatan haini çıkmaz. Bu şehirde HDP, PKK seçmeni yok. Dolayısıyla CHP’li olup da milliyetçi görüşlere sahip olan insanlarımız var. Onlara ulaşacağız. Kendimizi anlatırsak başarırız. Herkese ulaşalım. Biz kocaman bir aileyiz. Bu aile birlikteliğini sağladığımız zaman da başaramayacağımız hiçbir iş yok. Bize tarih bunu emrediyor, bize inancımız bunu emrediyor, medeniyetimiz bunu emrediyor. Çünkü bu yüzyıl inşallah medeniyetimizin yüzyılı ve Türklerin yüzyılı olacaktır. Biz saflarımızı sıklaştırıp vazifemizi bihakkın ifa edeceğiz. Bugüne kadar hizmetleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Kıymetli ilçe başkanımıza da gayretli çalışmaları için çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“SANDIĞA MÜHRÜMÜZÜ VURACAĞIZ”

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ise konuşmasında 14 Mayıs Seçimleri’nin Türkiye’nin bekâ seçimleri olduğunu kaydederek, “AK Parti olarak Ramazan’ın öncesinde de hem de Ramazan ayında da bütün gücümüzle sahadayız. Teşkilat olarak oldukça motive olduğumuzu ve 14 Mayıs Seçimleri’ne kilitlendiğimizi bütün samimiyetimle ifade edebilirim. İnşallah birlik ve beraberlik içinde bugüne kadar yaşadığımız bütün seçimler olduğu gibi 14 Mayıs’ta da sandığa mührümüzü vuracağız. AK Parti dünyada eşi ve benzeri olmayan bir siyasal harekettir. Onun lideri Cumhurbaşkanımızı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın üst üste kazandığı 15 seçimle birlikte dünya siyaset literatürüne imzasını atmıştır. İnşallah 14 Mayıs’ta da bütün gücümüzle birlikte sandıkları patlatacağız. AK Parti davası sıradan bir dava değildir. AK Parti; mazlumların, yıllarca horlanan, hakları çiğnenen, gasp edilen, hakarete uğrayan, ayrımcılığa maruz kalan bu vatanın öz evlatlarının partisidir. AK Parti, bu milletin yüzyıllardır özlemini duyduğu gibi, hasretini yüreğinde hissettiği milli ve manevi değerlerinin yegâne savunucusu olan bir partidir. İnşallah sizlerin de desteğiyle dünya siyaset tarihinde yerini alan rekorumuzu bir kez daha aşarak 16. seçimimizi de mutlak zaferle nihayete erdireceğiz. Bir kez daha gecesini gündüzüne katan, cefakâr vefakâr teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı, en samimi teşekkürlerimi iletiyorum. Sayın Başkanımız Ahmet Metin Genç’e de teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerine yer verdi.

Çukurçayır (8)Çukurçayır (9)Çukurçayır (7)Çukurçayır (5)Çukurçayır (6)Çukurçayır (4)Çukurçayır (3)Çukurçayır (1)Çukurçayır (2)

Editör: Haber TS