Antika halı satmak - bu kadar kolay ve hızlı

Kim bilmiyor? Bir halıyı miras Teppich verkaufen alırsınız ve ilk bakışta ne tür bir mücevher olduğunu anlamazsınız. Benim durumumda böyleydi. Çünkü hediye olarak böyle iki halı aldım ama ihtiyacım olan yeri bulamayacağımı biliyordum. Bu nedenle sadece bir satış mümkündü. Uzun bir aramanın ardından sattım ve onlarla iletişime geçtim. Daha sonra bunların antika halılar olduğunu fark ettim. Yine de Carpet Export'da satış yapmanın ne kadar kolay ve hızlı olduğu konusundaki tecrübelerimi anlatmak isterim.

Temas kurulması

Hiçbir halı diğerine benzemez, her halı farklıdır. Bazı halılar değerli ve oldukça eski, bazıları antika görünebilir ama değiller. Bu nedenle halının değerini belirlemek mesleki yeterlilik gerektirir. Aradığımı gerçekten kendim bulamadığım için, Carpet Export'daki teppich-expert.de personeli ile iletişime geçtim. Bir yandan fotoğrafları çektim ve e-posta ile gönderdim, diğer yandan da çalışanla telefonda özellikleri tartıştım. Gerçek bir otantik antika halı anlamına gelen özellikler. Aslında bu süreç çok basitti ve halılarımın gerçek değerini belirlemem için ilk telefon görüşmesinde bana doğrudan, yetkin bir yardım verildi.

Satış

Halımın değeri teppich-expert.de çok aşamalı  teppich-expert.de bir değerlendirme süreci kullanılarak belirlendi. Bu yüzden halılarımın değeri konusunda netleştikten sonra antika halılarımı satmaya karar verdim. Gerçek satış süreci de hızlı ve kolaydı. Halıları büyük bir paket halinde paketledim ve Halı İhracat'a gönderdim. Son inceleme ve kalite kontrolün ardından benimle iletişime geçildi ve para transfer edildi. Halı satmanın bu kadar kolay olabileceğini hiç düşünmemiştim. Gerçek değerleme sürecinden satış sürecine kadar her şey sorunsuz ve harika bir şekilde gerçekleşti.

Kuşkusuz antika halılarınızı Teppich satmak günlük bir şey değil. Buna göre ilk saniyede bunalmıştım. Halılarıma yetecek kadar alır mıyım? Satın almak kolay mı? Başlangıçta tüm bunlar ve daha fazla soru bana eşlik etti. Halı İhracatının yetkinliği ve hızlı işlemesi sayesinde, her türlü korku ve belirsizlikten hızlı bir şekilde kurtuldum. Yani halılarım artık emin ellerde ve yerlerini buldular.

Editör: TE Bilişim