Zorlu bir hazırlık sürecinin ardından üniversiteyi kazanan öğrenciler yurt arayışı içindeler. Bu konuda bir çok kriterin önemli olduğunun farkındayız. Temizlikten tutun da bina güvenliğine kadar bir çok konuda hassas davranılan bir yurt arıyorsanız kesinlikle sizlere tavsiyemiz erkek öğrenci yurdu konusunda detaylı bir araştırma yapmanız olacaktır. Ailenizin evinde gibi hissedeceğiniz sıcak ve huzurlu ortamı sizlere sağlayan bu yurtlar içerisinde bir çok imkan mevcut. Kahvaltı ve akşam yemeğini evinizdeki gibi güvenle yiyebileceğiniz bir ortam istemez misiniz? Çamaşırhanesi, mesciti, ortak çalışma salonu gibi bir çok faydalı alana sahip olan bir yurt sizler için daha iyi olacaktır. Binanın musluklarından 7 gün 24 saat boyunca sıcak su imkanı olması da hem kişisel temizliğiniz için hem de soğuk kış günlerinde avantajlı olacaktır. Bir kafeteryası olması durumunda da dışarıya çıkmanıza gerek kalmadan belli başlı ihtiyaçlarınızı temin edebilir, kafeteryada arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.

Daima öğrencilerin taleplerini dikkate alarak koşulları iyileştirmeye sürekli devam eden idareci kadrosuna sahip olan yurtlar aynı zamanda sizlere katılmak isteyebileceğiniz birden çok faaliyet imkanı da sunuyor. Gezilerden tutun okuma guruplarına kadar bir çok aktivite bulunan yaşama alanınızda mutlaka size uygun bir faaliyet bulacağınıza inanıyoruz.

Oldukça fazla talep olan yurtların kapasitesi dolmadan siz de başvurunuzu yapmalısınız. Okuduğunuz okula yakın olan bir yurt tercih etmenizi tavsiye ederiz. Ulaşım imkanları iyi olan, toplu taşımaya yakın bir yurtta yaşamanız sizin için çok daha avantajlı olacaktır. Böylece gitmek istediğiniz yerlere daha kısa sürede ulaşabilirsiniz. Eğitim hayatınızda başarılar dileriz.