İzmir ortopedi muayene hizmetleri ile tüm ortopedik rahatsızlıkların tedavilerini yapmaya çalışıyorlar. Günlük yaşamda insanlar her an ortopedik yaralanmalar ile karşılaşabiliyor. Bazı ortopedik rahatsızlıklar ise doğuştan gelmekte ya da çeşitli yaralanmalar sonucu oluşmaktadır.

İzmir el cerrahisi olarak, ortopedik rahatsızlıkların teşhisi ve tedavi uygulamaları hemen yapılıyor. Verdikleri hizmet seçenekleri arasında, ortopedi ve travmatoloji alanına giren tüm rahatsızlıkların tedavi seçenekleri yer alıyor. Buna mikrocerrahi ve fizik tedavide dâhildir.

Ortopedi Rahatsızlıklarının Belirtileri

İzmir ortopedi muayenesinde verilen hizmetler ile kemik ve yumuşak doku rahatsızlıklarının tedavileri yapılıyor. Ortopedik rahatsızlıkların belirtileri, meydana geldiği bölgeye göre farklılıklar gösterebiliyor. En yaygın belirtiler arasında, doku hassasiyeti, şişme, morarma, kırık durumlarında kanama, kırık kemik ucunun çıkması, eklemleri hareket ettirememe olarak sıralanabiliyor.

Tüm bu bilgileri, ortopedik rahatsızlıklar hakkında bilgi almak isteyenlere veriyorlar. İzmir mikrocerrahi hizmet seçenekleri ile gerekli durumlarda ameliyat yapıyor ve ameliyat sonrası tedavi süreçlerini takip ediyorlar.

El Cerrahisi

İzmir el cerrahisi hizmetlerinin tamamını muayenehanesinde başarılı yöntemlerle uyguluyor. El parmakları ile boyun kökü arasındaki tüm eklem ve kemik rahatsızlıkları ile ilgilenen el cerrahi dalı alanına giren rahatsızlıkların teşhis ve tedavi süreçleri, her yaş hastaya uygulanıyor.

El cerrahisi, el ve üst ekstremite cerrahisi olarak adlandırılıyor. Oluşan rahatsızlıkların tespiti için cihazlarla görüntüleme yaparak sorunun olduğu yeri ve ameliyat bölgesini tespit ederek, cerrahi işlemleri uygulayabiliyorlar.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon

İzmir mikrocerrahi muayenehanesi olarak verilen hizmetlerde, tüm ortopedik sorunlara çözümler bulunmaya ve en iyi tedavi yöntemleri uygulanmaya çalışılıyor. Vermiş oldukları hizmet seçenekleri arasında, fizik tedavi ve rehabilitasyon yer alıyor. Fiziksel ve bazı fonksiyonel bozuklukların giderilmesi için gelişmiş fizik tedavi cihazları ile tedavi yöntemlerini uyguluyorlar.

Ortopedik ameliyatlar ya da çeşitli tedaviler sonunda, hastanın hareket kabiliyetinin geliştirilmesi, ağrı durumlarının yaşanmaması için derin ısıtıcılar ve elektrofiyolojik cihazlarla egzersiz çalışmaları yaptırıyorlar. Ortopedi ve travmatoloji, el ve mikrocerrahi, fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmet seçenekleri ile tüm hastalarına en iyi tedavi yöntemlerini uygulayarak, ortopedik rahatsızlıkların ve etkilerinin ortadan kalkmasını sağlıyor.