TJK TV Nedir? Ne İşe Yarar?

Çok izlenen TJK TV’nin açılımı Türkiye Jokey Kulübü’dür. TJK TV ile güncel at yarışlarını, ücretsiz bir şekilde takip edebilirsiniz.

Bu kanal sayesinde Türkiye’deki tüm ünlü jokeyleri takip edebilirsiniz.

Ayriyeten TJK TV Sayesinde at yarışı kuponu yapan kişiler, canlı yayın üzerinden kuponlarının sonuçlarını öğrenebilmektedir.

Uyduda TJK TV hangi kanalda?

TJK TV Ünlü uydu sunucularında şu şekilde yer almaktadır:

  • Digitürk           89. kanal
  • D-Smart          74. Kanal (TAY TV-Ortak Yayın)
  • Vodafone TV  75. kanal

TJK TV eğer uydunuz da yok ise aşağıdaki bilgiler ile, TJK TV’Yİ  uydunuza kayıt edebilirsiniz.

  • Frekans
  • 10970 MHz
  • Polarizasyon
  • Vertical (Dikey)
  • Symbol Rate
  • 30.000 MSym/s
  • FEC
  • 5/6

TJK TV Nasıl İndirilir ?

TJK TV’yi ücretsiz olarak TabletAdam sitesinden indirebilirsiniz. Tablet adam sitesinden indirebilmeniz için öncelikle, tablet adam sitesine giriş yapmanız gerekmektedir. Siteye giriş yaptıktan sonra arama kutusuna TJK TV İndir yazmalısınız. İlgili içerik karşınıza geldikten sonra hızlı bir şekilde cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Misli Nedir? Nasıl Kullanılır?

Misli.com Türkiye’de en çok tercih edilen iddaa sitelerinden birisidir. Misli ile Dünya genelindeki birçok futbol ve basketbol gibi, spor branşlarının kuponlarını yapabilirsiniz.Misli uygulamasını kullanabilmeniz için öncelikle, 18 yaşından büyük olmanız gerekmektedir.

Çünkü 18 yaşından küçükler iddaa oynayamazlar. Siteye üye olduktan sonra, banka hesabınız ile siteye para yüklemeniz gerekmektedir. Para yükledikten sonra en az 3 ₺ ile kupon yapabilirsiniz.

Eğer kuponlarınız tutar ise hızlı bir şekilde kupon kazançlarınız banka hesabınıza yatmaktadır. Misli’nin en güzel yönlerinden birisi ise, ünlü birçok yorumcu Misli’nin sitesinde maç tahminlerini kullanıcılar ile paylaşmaktadır.

Tecrübeli yorumcuların paylaştığı tahminler sayesinde, hiç uğraşmadan kupon tutturma şansınız yükselmektedir.

Misli Nasıl İndirilir?

Misli uygulamasını telefonunuza indirebilmeniz için, mutlaka tablet adam sitesine giriş yapmanız gerekmektedir. Tablet adam sitesine giriş yaptıktan sonra, arama kutusuna Misli İndir yazmanız gerekmektedir. Misli indir yazdıktan sonra içeriğe giriş yapmalısınız. Giriş yaptıktan sonra hızlı bir şekilde uygulamayı cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Misli hangi bankalarla anlaşmalıdır?

Misliye para yükleyebilmeniz için banka hesabınızın mutlaka olması gerekmiyor. Hızlı bir şekilde atm üzerinden de yükleme yapabilirsiniz.

İşte Misli’nin anlaşmalı olduğu bankalar:

enpara, fastpay, ıcbc, ingbank, akbank, denizbank, finansbank, garanti bbva, halkbank, işbankası, şekerbank, teb, vakıfbank, yapıkredi bankası, ziraat bankası

Bu bankaların Atm’lerinden ve mobil bankacılığından misliye hızlı bir şekilde para yükleyebilir ve çekebilirsiniz.

Misli kim şampiyon olur etkinliği

Bildiğiniz üzere her sene mutlaka tüm iddaa sitelerinde, bu sene ligde kim şampiyon olur etkinliği düzenlenmektedir. Eğer sizinde güzel bir tahmininiz var ise, yüksek oranlar ile misli üzerinden kupon yapabilirsiniz.

Bunlar gibi birçok mobil uygulamayı tabletadam üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.