Süper Lig ekiplerinden Giresunspor’da teknik direktör Hakan Keleş dönemi sona erdi.

Ligde bu sezon istediği sonuçları alamayan ve düşme hattında çıkamayan Karadeniz temsilcisi, son olarak İstanbulspor’a 1-0 mağlup oldu. İstanbulspor karşısında alınan yenilginin ardından teknik direktör Hakan Keleş görevinden istifa etti.

Kulüp Başkanı Nahid Yamak, Keleş’in istifa kararı almasının ardından ayrılık için görüşmelerin başladığını açıkladı.

İşte Nahid Yamak’ın açıklaması:

“Giresunspor’umuzun 02/05/2023 Salı günü planlanan antrenmanı öncesinde takımın başında olması beklenen Teknik Direktörümüz Hakan Keleş, yardımcıları vasıtasıyla antrenmana katılmayacağını ve istifa ettiğini kulübümüze iletmiştir. Sonrasında kendisinin istifa etmiş olduğuna ilişkin haberler sosyal medya ve haber sitelerinde yer almıştır. Yaşanan bu süreç sonrasında kendisi ile yollarımızın ayrılması konusunda kulüp avukatlarımız ile teknik direktör Hakan Keleş arasında gerekli görüşmeler başlatılmıştır. Kendisine kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz.”

Giresunspor, ligde gelecek sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak.

Ligde 30 maç sonunda 27 puan toplayan Giresunspor, 16. sırada yer alıyor.

‘FENERBAHÇE’Yİ YENEBİLİRİZ’ DEMİŞTİ
Keleş İstanbulspor maçının ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı;

“Deplasmanda Fenerbahçe’yi yenmiştik, yine neden yenmeyelim? 41 ya da 42 puanın ligde kalmak için yeterli olacağını düşünüyorum. Rakiplerin de birbirleriyle oynayacağı maçlar vardı. Bu baremi yakalamak adına sıkıntılar çektik. Önümüzde alacağımız 6 puan ve kalan 4 maç var. Buradan da puan çıkarabilecek gücümüz var. Bunu yapmak zorundayız.”

Editör: Haber TS