Ekranların iki sevilen oyuncusu Gökhan Alkan ve Burcu Özberk, Kraliçe Dizisi ile çok yakında Kanal D ekranlarında hayranlarının karşısına çıkacak.

Gökhan Alkan hayranları ATV'de yayınlanan Kalp Yarası dizisinden sonra ünlü oyuncuyu yeni bir projede izlemeyi dört gözle bekliyordu. Keza aynı şekilde, FOX TV'nin Aşk Mantık İntikam dizisinden sonra ekranlara uzun bir ara veren Burcu Özberk hayranları da...

Ünlü oyuncular, bu kez Kanal D için çekilen Kraliçe dizisi ile bir araya geliyor. Yeni dizide ilk kez partner olan Burcu Özberk ve Gökhan Alkan arasındaki başrol uyumu ise çok merak ediliyor.

Güçlü bir dram hikayesi olan Kraliçe dizisi, Amerikan yapımı Queen Sugar adlı diziden uyarlanıyor. Kraliçe dizisinde, çok farklı ve birbirinden bağımsız hayatlar yaşayan 3 kardeşin, babalarının ölümüyle yeniden bir araya gelerek farklı bir hayata başlamaları konu edilecek.

3 kardeşin şeker kamışı tarlasında çalışmaları ve bir yandan hayatla mücadelesi anlatılacak. Başrol kadın oyuncusu dizide aileyi bir araya toplayacak olan kilit bir karakter olacak. Dizide Burcu Özberk Deniz karakteriyle, Gökhan Alkan ise Ateş karakteriyle evli bir çift olarak izleyici karşısına çıkacak. Kraliçe dizisi yakında Kanal D'de...

Editör: Didem Bektaş