MAGAZİN

Gökhan Alkan’la Ayrılan Nesrin Cavadzade Şu Sıralar Marmaris’te Tatil Yapıyor

Abone Ol

Meslektaşı Gökhan Alkan ile yollarını ayıran Nesrin Cavadzade, aşk acısını tatil yaparak unutmaya çalışıyor. İşte güzel oyuncudan mayolu paylaşım...

NESRİN CAVADZADE MARMARİS’TEN YENİ PAYLAŞIM YAPTI

Son olarak Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş dizisinde Bahar karakteriyle izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade, Gökhan Alkan ile uzun yıllardır süren ilişkisini noktaladı. Evlenecekleri beklenen ünlü çiftin hayranları bu ayrılık haberiyle şoke oldu. Öte yandan güzel oyuncu şu sıralar kafa dinlemek için gittiği Marmaris’te tatilin tadını çıkarıyor.

Ünlü oyuncu Cavadzade, Yasak Elma dizisiyle kariyerinde büyük bir sıçrama yaptıktan sonra, Üç Kuruş dizisiyle gündeme gelmişti. Ekranlardan bir süredir uzak kalan güzel oyuncunun, ilişkisini bitirmesi sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

40 yaşındaki oyuncu, leopar desenli mayosu ile kameraya poz verdi. Plajda çekilen bu kareleri sosyal medya hesabından yayınladı. Marmaris'te tatil yapan ünlü oyuncu, "Plaj yine çok kalabalık" notuyla mayolu pozlarını paylaştı. Bu paylaşım binlerce beğeni ve yorum aldı.

{ "vars": { "account": "G-39SSKFJRW0" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } { "vars": { "account": "G-JV1786CP4L" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }