Graintürk Tarım halka arz ne zaman gerçekleşecek? Graintürk halka arz hangi bankalarda var? Graintürk Tarım halka arz kaç lot verir?

Şirketlerin halka arz haberleri yatırımcılar tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Bu kez bir tarım şirketi borsaya açılıyor. GRTRK koduyla Borsa İstanbul'da yakında işlem görmeye başlayacak olan kağıt, Graintürk Tarım'a ait. Peki, Graintürk Tarım halka arz ne zaman gerçekleşecek? Graintürk halka arz hangi bankalarda var? Graintürk Tarım halka arz kaç lot verir?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Graintürk halka arzında talep toplama işlemleri bu hafta başlıyor. Yıldız Pazar borsasında işlem görecek olan şirketin kaç lot vereceği, halka arzın hangi bankalarda gerçekleşeceği merak konusu. İşte tüm detaylar!

Graintürk Tarım halka arz ne zaman ?

Şirkete yatırımcı ortak olmak isteyenler taleplerini 18-19 Nisan 2023 tarihleri arasında ilgili banka ve aracı kurumlardan gönderebilecek.

Graintürk halka arz hangi bankalarda var ? Eşit mi, oransal mı? Kaç lot verir?

Graintürk Tarım halka arz eşit dağıtım olacak. Borsa İstanbul'da işlem yapmaya yetkili tüm banka ve yatırım kuruluşları aracılığıyla halka arza katılım sağlanabilecek. 25,000,000 lot pay dağıtımı yapılacak ve Graintürk halka arz fiyatı 17,60 TL olacak.

Editör: Didem Bektaş