Ünlü ekonomi yorumcusu İslam Memiş, ekonomi gündeminin en önemli unsurlarından gram altın hakkında önemli bir tahminde bulundu.

Kuyumculardan altın çağrısı... 24 Haziran altın fiyatları... İslam Memiş'ten 3 gün sonraki altın fiyatı tahmini ve tsunami etkisi yaratan gram altında son gelişmeler...

Gram Altın Yorumu Ünlü İsimden Geldi

Merkez Bankası faiz artışı yaptı. Yeni faiz kararı yüzde 15 ile rekor kırarak ekonomi gündemini de etkiledi. Döviz kurlarındaki güncel fiyatlar ve altın fiyatları bir anda fırladı.

Dolar/TL kuru 25 buçuk liranın üzerine geçti. Euro 27 lirayı aştı! Gram altın fiyatı dün rekor tazeleyerek 1.460 lirayı buldu.

Yaklaşan Kurban Bayramı da yatırımcıları meraklandırdı. Peki, 3 gün içinde gram altın nereye gelecek? İslam Memiş gram altın yorumu ile yine tam isabeti bulacak mı? İşte, gram altın tahmini güncel…

Memiş, kuyumcular birliği ve uzman analistler, dolar kurundaki yükselişin bayram boyunca ve sonrasında da devam edeceğini açıkladı. Bu da gram altın fiyatlarını etkileyecek ve altında yeni rekorlara imza atılacak.

Yatırımcılara tavsiye soğukkanlı olmak ve sabırla beklemek. Kuyumcular, yıl bitmeden gram altının 2.000 TL seviyesine gelebileceğini düşünüyor. Memiş ise ONS altında düşüşlerin yaşanabileceğinden bahsetti. Bu yıl ONS altının 2.000 dolar üzerinde seyretme ihtimali var. 

Memiş, gram altında son hedefin 1.450 lira bandı olduğunu ve önümüzdeki son 3 günün altın almak için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.