Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’den Belediye'nin yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Revi, Başkan Çimen’le birlikte çalışmaların yapıldığı alanlarda da incelemelerde bulundu. Daha sonra Başkan Çimen'i makamında ziyaret eden Başkan Revi, burada AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Revi, Çimen ve Köse ile görüşmelerinde Gümüşhane’nin Trabzon için çok önemli olduğunun altını çizdi.

BAŞKAN ÇİMEN’LE GÜMÜŞHANE DEĞİŞİME DEVAM EDİYOR

Ziyaretle alakalı açıklama yapan Başkan Revi, “Kıymetli Başkanımız Ercan Çimen’le birlikte Gümüşhane’miz, AK Belediyecilik anlayışıyla gelişimine hızlı bir şekilde devam ediyor. Gümüşhane tarihi kimliğiyle ve Trabzon ile olan her anlamda ilişkileriyle bizler için çok önemli bir konuma sahiptir. Bilindiği üzere Trabzon’umuzda da Gümüşhaneli sayısı azımsanmayacak kadar çoktur ve aynı şekilde Gümüşhane’de de Trabzonluların sayısı fazladır. Hem bu sebepten dolayı hem de coğrafi anlamdaki yakınlığımızdan dolayı Gümüşhane’mizle koordineli bir şekilde iletişim halindeyiz. Karşılıklı olarak ziyaretlerimiz ve görüşmelerimiz de devam edecektir” dedi.

BAŞKAN KÖSE’YLE DE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz günlerde yeniden İl Başkanı olarak atanan Celalettin Köse’yle de Gümüşhane Belediyesinde bir araya gelen Başkan Revi, “Partimizi Gümüşhane’de en iyi şekilde temsil eden ve 1 Kasım’da iki milletvekilliğinin ikisini de alan Gümüşhane İl Teşkilatını da bu vesileyle tekrardan tebrik ediyorum. Başkanımız Köse ve ekibine de hummalı çalışmaları ve gayretleri için ayrıca şükranlarımızı sunuyor ve hayırlı olsun diyorum. Gümüşhane yeni dönemde yeniliklerle birlikte değişimi her manada yaşayacaktır, bizler de elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu. Başkan Çimen ve Köse ise Revi’nin ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade etti.

Editör: TE Bilişim