Takas olarak Trabzonspor’a dahil olan Edgar Le Kimdir? Trabzonspor Kulübünden Ayrılan Yusuf Yazıcıdan sonra ücretsiz olarak kulübe dahil olan Lille’nin yanında bulunan Edgar Le’nin kim olduğu merak edilmektedir.

Edgar Le Kimdir?

En yüksek bonservis bedeliyle satılan oyuncu olan Yusuf Yazıcı, ülkemizi artık Fransa’da temsil ediyor. Zeki Çelik ile beraber Şampiyonlar Ligi’nde boy gösteriyor! Lille’nin kadrosunda bulunan ve Yusuf Yazıcı’dan sonra Trabzonspor takımına dahil olan Edgar Le 1 Mayıs 1994 yılında dünyaya gelmiştir. Futbol hayatına Sportin Lizbon alt yapısında başlayan Le, sırasıyla 15 yaş, 17 yaş ve 19 yaş formalarını giymiştir. Şuanda 27 yaşında olan başarılı futbolcu, Sportin Lizbon takımından sonra Barcelona B takımına transfer oldu. Başarılı performansıyla Lille’nin dikkatini çeken stoper, Nantes’e kiralandı. 182 boyunda olan başarılı futbolcu bu zamana dek 150 karşılaşmaya çıkmıştır.

Son olarak Trabzonspor’a transfer olan Edgar Le transfer bedeli pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Trabzonspor’un önemli sporcusu Edgar Le’nin değeri 3 Milyon 500 Bin Euro’dur.