Terör örgütü PKK, yıllardır ülkemizin en büyük belalarından bir tanesidir; en büyüğü bile desek yanlış olmaz. Türkiye büyümeye çalışan ve sürekli ileriye hedef koyan bir ülke olduğundan bu yana başımızdan dış mihrak oyunları eksik olmuyor. Dünya’da birçok devlet Türkiye ile uğraşmak için direk karşı karşıya gelmeyi değil de bir maşa ile yaklaşmayı tercih ediyor. Bunların en büyük maşası da tabi ki terör örgütü PKK. PKK ülkemiz için de terör faaliyetlerini 40 yıla yakın bir süredir devam ettirirken, bu 40 yılda binlerce şehit verdik; ülkenin milli gelirlerine ve birçok olguya daha zarar vermeyiş başardılar. Bu hainlere artık göz açtırmak yok; işte detaylar

Şehirde de darbe vuruldu

Eskiden terör sadece dağlardaydı ama bunlar yapılandıkça şehirlere inmeye başladılar; terör örgütü PKK sadece 3, 5 kişiden kurulmuş bir örgüt değil. Finansal gücü olan ve arkasında bize karşı oyun oynamak isteyenlerden destek alan bir terör örgütü. Bu örgütün üst kıdemlileri ve komutanlıktan çok mali konularla getir götür işleri ile ilgilenenler şehirde kalıyor. Adana’da bir baskın yapıldı; tam 17 kişi ve farklı adreslere aynı anda yapılan baskında hepsi kaçırılmadan yakalandı. Terör örgütünün finans, muhasebe içeri dışarı kayıtları gibi birçok belge ele geçirildi.

Dağda tükenmek üzereler

Şehir içinde vurulan darbeler kadar şehir dışında yani dağda darbe üstüne darbe indiriyoruz; bu hainler bizlerin çok canını yaktı; çok aslan gibi yiğit Mehmetleri ana kucağından ayırdılar. Artık zurnanın zırt dediği yer olan kuzey Irak’ta her şey belli olacak; Türkiye ya bunların kökünü kazıyacak ya da kökünden söküp atacak. İşin açıkçası bu işin başka yolu yok; biz bu işi kökünden halletmedikçe bunlar yeniden yuvalanmaya devam edecekler. Türkiye kendi sınırlarında vurdukça kaçanlar hemen sınırı geçip kuzey ırak ülkesine sığınacak. Yani bu ülke hem açıktan terörist besleyecek hem de bizlere dost tavrı takınacak, Türkiye artık böyle yağma yok dedi ve şimdi Irak’ın kuzeyinde teröre darbe yağdırıyor. Bu bela bize bir kelepçeden daha kötü; hem ekonomik sorunlar yaratıyor hem de insanlar arasında ayrım yapıyor. Şimdi bir Türk- Kürt ayrımı çıkardılar, neden bu ülkeyi bölmenin tek yolunun olarak araya nifak tohumu ekmek olduğunu biliyorlar. Şimdi tohumları ambarda imha etmenin zamanı; gün pençe kaplan, kartal pençesi günüdür. Al kırmızı bayrak daha yükseklerde dalgalanırken altında yatan nice şehitlerimizi rahat uyutma günüdür. Haine zalim mazluma ümit olma günüdür. Türkiye’nin tek ve bir olduğunu gösterme günüdür. Gün terörden kurtulup doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine tek parça olma günüdür. Bizim dileğimiz dağda bulunan Mehmetçiklerimizin, sabah şafak doğarken hain peşine düşen polisimizin sağ salim evine dönmesidir.