AKSARAY’DA HAKEMLERİ TAŞIYAN OTOMOBİL KAZAYA KARIŞTI
Aksaray’da meydana gelen trafik kazasında, okul sporları müsabakalarında görev yapan hakemleri taşıyan otomobil ile bir tır çarpıştı. Kazada 4’ü hakem olmak üzere toplam 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
KAZA EŞMEKAYA KAVŞAĞINDA MEYDANA GELDİ
Kaza, Aksaray–Konya kara yolu üzerindeki Eşmekaya kavşağında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Eskil ilçesinde düzenlenen okul sporları müsabakalarında yarı final maçını yönettikten sonra Aksaray’a dönmek üzere yola çıkan hakemlerin bulunduğu 68 BA 857 plakalı otomobil, kavşakta Muhammet S. idaresindeki 68 ADE 074 plakalı tırla çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan kişiler çeşitli yerlerinden yaralandı.

4’Ü HAKEM 5 KİŞİ YARALANDI
Kazada otomobil sürücüsü ve aynı zamanda hakem olan Ebubekir K. ile birlikte Şeyma E., Ufuk B. ve Fahri İ. isimli hakemler yaralandı. Araçta bulunan bir diğer kişiyle birlikte toplam yaralı sayısı 5 olarak açıklandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

TRAFİK KISA SÜRELİ AKSADI
Kaza nedeniyle Eşmekaya kavşağında kısa süreli trafik yoğunluğu oluştu. Hasar gören araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kazayla ilgili olarak güvenlik güçleri tarafından tahkikat başlatıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazanın kesin nedeni yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacak.





