Aşk Laftan Anlamaz dizisinden sonra tekrar partner olan Hande Erçel ve Burak Deniz, İki Yabancı dizisi ile ekranlara geri dönüyor.

Ekranların en sevilen genç oyuncuları arasında gösterilen Hande Erçel ile Burak Deniz, yıllar önce Show TV’de yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisinde başrolleri paylaşmıştı. İkilinin uyumu o dönem izleyiciyi hayran bırakmış, sosyal medyada tekrar partner olmaları yönünde kampanyalar başlatılmıştı.

İKİ YABANCI DİZİSİ FOX TV'DE BAŞLIYOR

Ve beklenen haber geldi! Hande Erçel ve Burak Deniz, ikinci defa bir dizide partner oldular. İki Yabancı dizisi FOX TV kanalında yayınlanacak. Peki, İki Yabancı oyuncuları kimler, konusu ne, ne zaman başlıyor?

2021 yılında final yapan Sen Çal Kapımı dizisinden sonra ekranlarda uzak kalan güzel oyuncu Erçel, yıllar sonra eski partneriyle tekrar bir araya geliyor. Tims&B imzalı İki Yabancı dizisi DKB kod adıyla Fox TV için çekilecek. Yakışıklı oyuncu Burak Deniz ise televizyonda son olarak Maraşlı ve dijitalde Netflix'in Şahmaran adlı dizisinde rol almıştı.

Ethem Özışık'ın senaryosunu kaleme aldığı İki Yabancı dizisini Neslihan Yeşilyurt yönetecek. Deneyimli yönetmen daha önce Sadakatsiz ve Yasak Elma gibi tutan dizilerde de görev almıştı.

Dizinin kadrosuna usta oyuncu Cem Davran da dahil oldu. Disney Plus'ın yüzleri olan Erçel ve Deniz, yıllar sonra tekrar hayranlarının karşısına sevgili veya eş olarak çıkacak.

Editör: Didem Bektaş