Hande Erçel, Nocturne markasının yüzü ve reklam çekimlerine hız kesmeden devam ediyor. İşte, güzel oyuncunun yeni çekimlerden paylaştığı çok beğeni alan o pozu!

HANDE ERÇEL BİR KEZ DAHA GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEDİ

Instagram'da 29 milyon takipçisi olan Hande Erçel, son dizisi Sen Çal Kapımı ile yurt dışında büyük bir üne kavuştu. Sosyal medyada gündemden düşmeyen güzel oyuncu, hem özel hayatı hem de kariyeri ile şu sıralar en çok konuşulan isimlerden biri.

Disney Plus marka elçisi ve reklam yüzü de olan Erçel, yeni sezonda platformda bir diziyle hayranlarının karşısına çıkacak. Bu proje de güzel oyuncuya yurt dışından milyonlarca yeni hayran kazandıracak. Hande Erçel uzun süredir hiçbir projede rol almazken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve yeni işbirlikleri ile her zaman trend oluyor.

Güzel oyuncu Nocturne markasının reklam yüzü. Markanın yeni çekimlerine katılan Erçel, firmanın yeni sezon kıyafetlerini üzerinde taşıyarak ve bu pozları hayranlarıyla paylaşarak yine adından söz ettirdi. Hayranlarının çok beğendiği bir poz da sosyal medyayı adeta yıktı geçti.

Bu karede Erçel'in düzgün fiziği ve güzelliği ön plana çıktı. Nocturne markalı deri elbisesi ve onunla uyumlu deri çizmeleriyle kameraya poz veren Erçel'in bu paylaşımı dakikalar içinde yüz binlerce beğeni ve yorum aldı.

Editör: Didem Bektaş