Şifanur Gül ve Alican Yücesoy’u buluşturan Fox TV’nin yeni dizisi Hayatımın Şansı final yapacak. İşte, Hayatımın Şansı final tarihi ve fragmanı!

Fox TV kanalının çarşamba akşamları yayınlanan Hayatımın Şansı dizisi yayın hayatına yeni başladı. Reytingleri gitgide düşen diziyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. 7 bölüm ekranda kalan dizinin 8. bölümü ile ekrana veda edeceği iddia edildi. Ciddi bir izleyici kitlesi edinen Fox TV dizisi de diğer diziler kadar kısa ömürlü mü olacak? Hayatımın Şansı final mi yapacak?

Sosyal medyada dizinin takipçileri bu haberden sonra isyan bayrağını çekti. Fox TV şimdiye dek sayısız yapımı ekrandan kaldırdı. Hayatımın Şansı final bölümü 8 Şubat'ta 9. bölümü ile gerçekleşecek.

Alican Yücesoy ve Şifanur Gül ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide; Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan ve Açelya Devrim Yılhan gibi isimler rol alıyor.

Yonca karakterini başarıyla canlandıran Şifanur Gül, dizinin kilit ismi. Güzel oyuncu daha önce de Netflix'te Çağatay Ulusoy ile Terzi isimli dizide başrolde yer aldı. Ancak düşük reytingler sonrası Fox TV yine bir final kararı ile daha izleyicilerini üzdü. İşte, Hayatımın Şansı yeni bölüm fragmanı!

Editör: Didem Bektaş