Sezonun ikinci yarısında topladığı puanlar ve rakiplerinin yaşadığı kayıplarla ligde üst sıraları hedeflemeya başlayan Trabzonspor; dün akşam G.Antepspor'a kaybedilen maçtan sonra bu hedefini de kaybetmiş oldu.
              
Ersun Yanal'ın hala bir sistem oturtamaması ekstra planlar geliştirememesi her hafta yokları oynayan Erkan,Sefa,Salih,Fatih'de ki ısrarı Trabzonspor'a pahalıya patladı. G.Antepspor karşılaşması bu sezon resmi olarak Trabzonspor'un oynadığı 41. karşılaşmaydı.Bu müsabakaları göz önüne aldığımızda Trabzonspor'un takım olarak iyi oynadığı bir karşılama nerdeyse izleyemedik özellikle Mehmet Ekici ve Cardozo'nun başını çektiği bireysel yeteneklerin ön plana çıkmasıyla puanlar kazanmıştı bu veriler de yukarıda eleştirdiğim Ersun Yanal konusunda ne kadar haklı olduğumu gösteriyor.Yanal'ın bir an önce bildiğimiz haline dönmesi gerektiğini düşünüyorum.Gelelim maçın hakemi Tolga Özkalfa'ya, Trabzonspor ne zaman zirveye yaklaşmaya başlarsa TFF'nin göreve yolladığı hakemlerden birisi olan Özkalfa dün akşam görevini layıkıyla yerine getirip kendisini bu maça atayanların yüzünü kızartmamıştır.
              
Son olarak 12 yıl önce aramızdan ayrılan Cemil Usta'yı anmak istedim.Trabzonspor Efsanesinin tarihin tozlu sayfalarında yerini almasında en büyük pay sahiplerinden biri olan Kaptan'a  ne kadar teşekkür etsek azdır ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun...