Güzel bir gülümseme elde edebilmek için, sadece beyaz dişler yeterli değildir. Beyazlığın yanı sıra diş etlerinin sağlıklı görüntüsü ve dişlerin orantısı da oldukça önemlidir. Hollywood Smile ile dişeti, diş ve dudak uyumu sağlanarak mükemmel bir gülüş elde etmek hedeflenir. Hollywood gülüşü adı verilen estetik gülüş tasarımıyla ahenkli ve beyaz bir gülümsemeye kavuşmak mümkün.

Hollywood smile işleminde kişinin isteklerine ve ihtiyaçlarına bağlı olarak tedavi seçenekleri farklılık gösterebilmektedir. Bu tedavilerden bazıları;

1- Laminate veneerler: Yaprak porselenler olarak da adlandırılan laminate veneerler; dişlerdeki şekil, hacim ve renk problemlerini düzeltmek için üretilen 1 mm’den ince porselenlerdir. İnce ve hassas yapıda olmalarına karşın bu yaprak porselenlerin dişe yapıştırıldıktan sonraki dayanıklılıkları oldukça yüksektir.

2- Zirkonyum kuronlar: Zirkonyum dioksit, kırılmaya karşı oldukça dirençli ve biyolojik olarak dokulara uyumlu bir elementtir. Dişlerden aşındırmalar yapılarak ölçü alınmakta ve sonrasında kişiye özel olarak zirkonyum kuronlar üretilmektedir.

Hekimlik ve sanatın birleştiği gülüş tasarımında, öncelikle yüzün şekli tespit edilir. Nasıl bir gülüşe sahip olmanız gerektiği, cinsiyet, yaş, yüz hatları ve dudaklar gibi birçok faktöre bağlı olarak değişebilmektedir. Hastanın şikayetlerinin dinlenerek beklentilerinin tam olarak anlaşılması hollywood smile işleminin ilk ve en önemli aşamasıdır. Tedavi seçenekleri sunulup  ölçümler yapıldıktan sonra ilerleyen seanslarda provalar yapılır ve son seansta işlem gerçekleştirilir.

Hollywood smile hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için https://denizboybeyi.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Ersin Tanitim