26 Aralık’ta tanıtılacak olan Honor 80 GT tasarımı, özellikleri ve fiyat bilgisi internete sızdı. İşte, yeni Honor 80 GT özellikleri…

Bugün şirket, Honor 80 GT'yi 26 Aralık'ta Çin'de tanıtacağını duyurdu. Honor 80 GT dışında, şirketin düz ekranlı Honor 80 Pro varyantı ve Honor Pad V8 Pro tablet gibi en az iki ürünü daha piyasaya süreceği söyleniyor. Yayınlanan son teaser Honor 80 GT'nin tasarımına bir bakış sunuyor. Akıllı telefonun, Snapdragon 8 Plus Gen 1'in düşük frekanslı versiyonu ve 16 GB RAM ile güçlendirileceği söyleniyor.

Full HD+ çözünürlük ve 144 Hz yenileme hızı sunan bir OLED panele sahip olması muhtemeldir. Yayınlanan poster, 54 megapiksel birincil kamera tarafından yönetilen üçlü bir kamera ünitesine sahip olduğunu doğruluyor.

Sony IMX800 ana kamerası dışında 66 Watt hızlı şarj desteği de ortaya çıktı. Honor 80 Pro'nun düz ekran varyantının aynı SD8+G1 çipine sahip olması bekleniyor. OLED panelinin 1.5K çözünürlüğü desteklemesi muhtemeldir. Teknik özelliklerinin Kasım ayında piyasaya sürülen Honor 80 Pro ile aynı olma ihtimali var.

Honor Pad V8 Pro'nun dünyanın ilk IMAX Enhanced tableti olarak piyasaya çıkması bekleniyor. 12.1 inç ekran, Dimensity 8100 yonga seti, 33W hızlı şarj ve MagicOS 7.0 gibi özellikler sunacak. Mavi ve turuncu tonlarında gelmesi muhtemeldir.

Editör: Didem Bektaş