Huawei Watch GT 3 SE akıllı saat tanıtıldı. Ucuz fiyat etiketi ve uzun pil ömrüyle dikkat çeken cihazın detayları sizlerle!

Huawei, Watch GT 3 serisinde Huawei Watch GT 3 SE adlı yeni bir akıllı saati sessizce piyasaya sürdü. Yaklaşan Watch GT Cyber'den farklı olarak, GT 3 SE küresel pazara yöneliktir ve şimdiden Vietnam ve Polonya'daki perakende sitelerinde göründü. İşte yakında Avrupa pazarında boy gösterecek olan Huawei Watch GT 3 SE özellikleri!

HUAWEI WATCH GT 3 SE ÖZELLİKLERİ

Resmi listeye göre Watch GT 3 SE, 466 x 466 piksel çözünürlüğe ve 46 mm kasaya sahip 1.43 inç AMOLED ekrana sahip. Ayrıca şirket, polimer fiber saat kayışı takılı olmadığında kol saatinin 35,6 g ağırlığında olduğunu iddia ediyor. Bu kayış Graphite Black ve Wilderness Green renklerinde mevcuttur. Watch GT 3 SE ve Watch GT 3, tesadüfen aynı düğme düzenini paylaşıyor. Özellikle Watch GT 3 SE'nin sağ tarafında hem fiziksel bir düğme hem de dijital bir kurma kolu bulunuyor.

Diğer Huawei akıllı saatler gibi Watch GT 3 SE, egzersizlerinizi ve spor performansınızı iyileştirmek için kişiselleştirilmiş öneriler sunan Huawei TruSport ile birlikte gelir. Spordan bahsetmişken, akıllı saatte 100'den fazla farklı spor modu bulunuyor. Sağlıkla ilgili özellikler arasında kan oksijeni ve kalp atış hızı izleme bulunur. Huawei TruSleep 3.0, uyku düzeninizi doğru bir şekilde takip eden ve ayrıca horlama ve uykuda konuşmayı izlemenize yardımcı olur.

Dolaşmak, su içmek, uyumak için bir hatırlatma, bir ilaç hatırlatması, kan basıncını ölçmek için bir hatırlatma ve çok daha fazlası gibi kullanıcıya yardımcı olacak bir sürü farklı hatırlatıcı vardır.

Huawei, Watch GT 3 SE'nin normal kullanımda iki haftaya kadar ve yoğun kullanımda bir haftaya kadar dayanması gerektiğini öne sürüyor. Son olarak, akıllı saat 5 ATM'ye kadar su geçirmezlik özelliğiyle geliyor ve bu da onu iyi bir yüzme arkadaşı yapıyor.

HUAWEI WATCH GT 3 SE FİYAT

Huawei Watch GT 3 SE fiyat etiketi de açıklandı. Serinin en ucuz modeli 170 Euro’dan satışa sunulacak.

Editör: Didem Bektaş