Trabzonspor'un şampiyonluğu ile ilgili ekonomik yönden açıklamalarda bulunan Hacıosmaoğlu, "Şampiyonluğu paraya çeviremedik. Seversin sevmezsin; bunu en iyi FB yapıyor. Şampiyonluk kutlamalarımızı dünya konuştu. Gelecek para ile borcu kapatmamız lazımken, bizim borcumuz iki katına çıktı." Dedi.

HOCA VE BAŞKANA DESTEK

Son dönemde çıkan istifa haberleri ile ilgili fikirlerini de açıklayan Hacıosmaoğlu,"Hem başkanın hem hocanın kredisi var. Takımın kadrosu, geçen seneden iyi. Sorunun para sorunu olduğunu düşünüyorum. Bu oyunculara para verirsen oynar. Fenerbahçe maçında oynamadılar mı?" dedi.

TFF SEÇİMLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA

Önemli bir itirafta da bulunan eski başkan, "Ahmet Nur Çebi benim federasyon başkanı olmamı istedi. Ama görev süresi 1 yıl diye istemedim. TFF başkanı, herkese mavi boncuk dağıtmaz. Biri çok para veriyor diye ona şirinlik yapmayacaksın!" Dedi.

HACIOSMANOĞLU'NDAN CORNELİUS'A FLAŞ TEPKİ

Hacıosmanoğlu'nun bir tepkisi de Cornelius transferine oldu, "Cornelius 2 maç Şampiyonlar Lig'i maçına çıkıyor, sahada dolanıyor ve seni eleyen takıma gidiyor. Almayın o parayı, Şampiyonlar Lig'i gelirlerinden mahrum kaldınız. Bu alçaklıktır!" sözleri ile eleştirdi.

ERTUĞRUL DOĞAN'IN HAKKINI TESLİM ETTİ

İstanbul takımlarına yapılan destek ile olan farkı da açıklayan Hacıosmaoğlu, "İstanbul takımlarına verilen arsalara bakın. Onlara verilen desteğin yarısıyla bizim borçlarımız kapanır. Biz şampiyon olunca devlet destek verdi” deniyor. Ertuğrul Doğan’ın verdiği maddi desteğin onda birini vermemiştir kimse!" şeklinde konuştu.