Beşiktaş kulübünün dün aldığı mağlubiyetten sonra nasıl bir aksiyon alınacağı merakla bekleniyordu, fatura Şenol Güneş’e kesildi.  

Beşiktaş kulübü yaptığı açıklamada;

“Şenol Güneş’e Emekleri İçin Teşekkür Ederiz

Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır.

Şenol Güneş’e Kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.” ifadelerine yer verdi.

Transfer döneminde taraftarının beklentilerini karşılayamayan ve sezonun başından bu yana gelen tepkilerin hedefinde olan Beşiktaş yönetimi Şenol Güneş ile yolların ayrıldığını açıkladı. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve henüz 7. haftada liderin 8 puan gerisinde kalan Beşiktaş, Avrupa’da da başarılı bir grafik çizemedi. 

Yabancı VAR uygulamasında ilk görev Trabzonlu hakeme! Yabancı VAR uygulamasında ilk görev Trabzonlu hakeme!

Taraftarın dün gece geç saatlere kadar stattan ayrılmadığı ve ilerleyen saatlerde Nevzat Demir Tesislerine gidip uzun süre tepki gösterdiği gelen haberler arasında.