İlindeki gün gün nöbetçi eczaneleri ve haftalık nöbetçi noterleri tek bir siteden kolayca öğren. İhtiyacın olduğu anda kimin nöbetçi olduğunu ve adresini hemen en hızlı şekilde nobetci.net.tr adresinden öğren.

Nöbetçi Noterler 2023

Nöbetçi noterler ile sende ilinde hafta sonu açık olan ve işinizi acil yaptırabileceğiniz noterleri hemen nöbetçi noterler listesine tıklayarak öğren.

Noter, yasal olarak yetkili olan ve belgelerin geçerliliği onaylamak, imzaların doğruluğunu denetlemek, evrakların saklanması veya halka açık yapılan işlemlerin kaydedilmesi gibi işlemleri yapmakla görevli bir kişidir. Noterlik hizmetleri, hukuki ve yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi için gereklidir.

Nöbetçi Noterler Ne Zaman Açık Olur?

Nöbetçi noter uygulaması sistemi, normal gün ve saatlerden farklı ilerler. Resmî prosedürlerde onay mercii olarak görev alan noterler, hafta sonu çalışma koşullarını şu şekilde özetlemek mümkündür:

●      Mesai başlangıç saatleri, 09.00

●      Öğle arası mola saatleri, iş yoğunluğuna göre 12.30 ila 13.30 saatleridir. Ayrıca 12 – 13 saatleri içinde öğle tatili yapan noterler de vardır

●      Mesai bitişleri 17.00’dır

●      Hafta sonu nöbetçi noter açılış saatleri 10.00 da başlar

●      16.00, nöbetçi noterlerin mesai bitiş saatidir.

Nöbetçi Eczaneler 2023
Nöbetçi eczaneler ile sende ilindeki günlük nöbetçi eczaneleri hemen öğren. İlindeki Nöbetçi Eczaneler listesine hemen tıklayarak öğren.
Eczane, hastaların ilaç ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla resmi olarak açılmış bir sağlık hizmeti kuruluşudur. Eczaneler, ilaçların satışı ve reçete ilaçlarının yanı sıra, hastaların sağlık sorunlarına ilişkin bilgi verme, ilaç uygulaması veya tedavi yöntemleri hakkında danışma hizmetleri de sunarlar. Eczaneler, hastaların sağlıklı ve güvenli bir şekilde tedavi görmelerine yardımcı olmak için çalışırlar.
Nöbetçi eczaneler ne zaman açık olur?
Nöbetçi eczaneler her gün 24 saat boyunca hizmet verirler ve hiçbir zaman kapalı değildirler. Haftanın her günü ve her saatinde eczaneye ulaşabilirsiniz.
Eczaneler hafta içi saat kaçta kapanıyor?
Genel olarak eczaneler hafta içi saat 18.00'da kapalı olurlar. Ancak nöbetçi eczaneler diğer günün sabahına kadar, yani 08.00'a kadar hizmet vermektedir.

Sende Türkiye’nin tüm illerindeki nöbetçi noterleri ve eczaneleri hemen öğren. Bu işte size yardım edecek site nobetci.net.tr’dir.

Editör: Özge Özkan