Infinix GT 10 Pro, 26GB RAM ile Red Magic 8S Pro'yu geride bırakabilir. İşte, markanın yeni oyuncu telefonu hakkında merak edilenler!

8GB RAM'in endüstri standardı olduğu günler çoktan geride kaldı. Yakında, 16 GB RAM bile düşük kaliteli kabul edilecek. OPlus grubunun (Oppo, OnePlus ve Realme) yakın zamanda 24 GB RAM'e kadar telefon çıkaracağı söylendi.

Ancak Red Magic 8S Pro, bu kadar çok RAM'e gerçekten sahip olan ilk telefon oldu. Şimdi, Infinix'in yaklaşmakta olan Infinix GT 10 Pro'ya 26 GB'a kadar RAM yerleştirerek tüm bu markaları geride bırakmaya hazır olduğu görülüyor.

Infinix GT 10 Pro bir akıllı telefon canavarıdır

Bir haber kaynağı, Infinix GT 10 Pro'nun 26 GB RAM'e sahip olacağını iddia etti. Bu ay Hindistan'da tanıtılacak olan akıllı telefon Ağustos ayında ise küresel olarak çıkış yapacak.

Infinix GT 10 Pro, şirketin yeni GT oyun serisinin bir parçasıdır. İddiaya göre cihaz, MediaTek Dimensity 8050 yonga setinden güç alacak.

Realme GT 3'ü geride bırakan cihaz, 260 Watt hızlı şarj destekli 7.000 mAh pil ile gelecek. Bu da onu süper bir oyun telefonu yapacak. Cihazın ayrıca 160 W modeli de olacak.

Infinix GT 10 Pro, 120Hz AMOLED ekrana ve arkada üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacak. Birincil sensör 100 megapiksel, diğer ikisi ise 8MP olacak.