60 MP selfie kameralı Infinix Zero modeline ait görüntüler paylaşıldı. İşte, Infinix Zero Ultra 5G olarak lanse edilen telefonun özellikleri!

Infinix, bazı pazarlarda Infinix Zero Ultra 5G akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Kavisli kenarlı OLED ekran, 180 Watt şarj ve yerleşik OIS özellikli 200 megapiksel kamera gibi özelliklerle markanın en güçlü telefonu olacak. Görünüşe göre şirket, birinci sınıf selfie çekimlerine odaklanan başka bir telefon üzerinde çalışıyor. GSMArena, yeni bir raporda Zero Ultra 5G'nin ve en önemli özelliğinin resimlerini paylaştı.

Buna göre, OIS (Optik Görüntü Sabitleme) özellikli 60 megapiksel selfie kameraya sahip yaklaşmakta olan bir Infinix Zero serisi telefonun üretim aşamasında olduğu söyleniyor. Bir akıllı telefonda görülen OIS destekli en yüksek çözünürlüklü selfie kamerasına sahip olacak.

Motorola Edge 30 Ultra, Edge 30 Pro ve Huawei Nova 10 ayrıca 60 megapiksel ön kameraya sahiptir. Ancak ön kamera için OIS özelliği bu modellerde bile yok. iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max, bu yıl OIS özellikli ön kamera ile piyasaya sürülen tek telefonlardı.

Sızıntıya dönecek olursak, raporda gizemli Zero serisi telefonun diğer özellikleri hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Telefonun sızdırılan görüntüleri, kavisli kenarlı bir OLED ekrana sahip olduğunu gösteriyor.

Ultra modelinin 32 megapiksel ön kamera ile donatılmış olarak gelmesi bekleniyor. Zero serisinden bir başka modelden de sızıntı yapılmış olabilir. Infinix Zero Ultra 5G, 5 Ekim'de dünyayla buluşacak.

Editör: Didem Bektaş