Apple bu sene yeni iPhone serisini piyasaya sürecek. Peki, iPhone 14 Pro modeli neler vaat ediyor? Cihazın tasarımı ilk görüntülerle ortaya çıktı!

Apple'ın tedarikçsi Foxconn, iPhone 14 Pro'yu test etmeye başladı bile. Yeni iPhone serisi bu yıl çıkıyor. iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerinin testi Foxconn ve Apple'ın diğer tedarikçisi Luxshare tarafından gerçekleştiriliyor.

iPhone 14 Pro Modeli, iPhone 4'e Çok Benzeyecek!

iPhone 14 ve iPhone 14 Pro modellerinde, tıpkı ilk çıkanlardan biri olan iPhone 4'teki gibi bir hoparlör ızgarası karşımıza çıkabilir. iPhone 14’lerde yine eski serilerde görülen daire şeklindeki ses açma kapama tuşları da geri gelebilir.

iPhone 14 serisi, toplamda 4 farklı model içerecek. Bu modellerin ekranları 6.1 inç ve 6.7 inç arasında değişecek. iPhone Mini'lerin iPhone 14 serisinde yer almayacak. Yeni seride tasarım tamamen değişecek. Ekran çentiği ve delikli ekran değişimi yaşanacak. iPhone 14'ün 8K video kaydı ve ultra geniş açılı lens gibi daha iyi kamera özelliklerini sunacağı iddia ediliyor.

Apple 2022’de satışa sunacağı iPhone 14 serisi ile şu ana kadarki tüm iPhone’lardan daha iyi bir performans vaat etti. İlk kez iPhone 14 cihazlarla 8 GB RAM bellek kapasitesi görülecek. Ayrıca yeni seride klasik SIM kart yuvası olmayacak, bunun yerine eSIM desteği yer alacak.

Editör: TE Bilişim