iPhone 14, ABD'de ‘en çok satan model’ olarak iPhone 14 Pro Max'i geçti! İşte, bir son dakika Apple haberi…

IT Home tarafından 17 Haziran'da yayınlanan yakın tarihli bir raporda, ünlü yatırım bankası JPMorgan Chase, Wave7 Research'ün Nisan 2023 verilerinden elde edilen en son bulguları açıkladı. ABD operatörlerine odaklanan anket, iPhone satış hacminde ilginç bir değişimi ortaya çıkardı.

IPHONE SAVAŞLARI: EN ÇOK TALEP GÖREN MODEL BELLİ OLDU

JPMorgan Chase analistlerine göre, iPhone 14 Standard Edition şimdi iPhone 14 Pro Max'i geride bırakarak mevcut en çok satan iPhone modeli haline geldi.

Son dakika: iPhone 11, kullanıcılar arasında şaşırtıcı derecede popüler bir iPhone modelidir!

Nisan ayında iPhone 14 Standard Edition, ABD'li operatörler arasında %19'luk bir pazar payı elde etti ve %18'lik pazar payıyla ikinci sıraya gerileyen iPhone 14 Pro Max'i geride bıraktı. Bu arada iPhone 14 Pro modellerinin pazar payı %16'dan %15'e geriledi.

Şaşırtıcı bir şekilde, genellikle serideki tüm modeller arasında en az sevilen olarak kabul edilen iPhone 14 Plus, %7'lik istikrarlı bir pazar payını korumayı başardı.

iPhone pazarı ABD'de yüzde 67'lik satış payı elde etti. Mart ayında yüzde 61'lik satış yüzdesi bir sonraki ay artışa geçti. iPhone 11'in popülaritesinin hala korunduğu da gözden kaçmadı.

Bu son gelişme, tüketici tercihlerinin hızla değişebildiği akıllı telefon pazarının dinamik doğasını gözler önüne seriyor. Apple'ın iPhone 14 Standard Edition ile kullanıcıların dikkatini çekme becerisi, şirketin tüketici taleplerini karşılama ve çekici bir ürün sağlama konusundaki becerisini gösteriyor.

Yıl ilerledikçe, satış ortamının nasıl geliştiğini ve Apple'ın akıllı telefon endüstrisinde baskın güç konumunu koruyup koruyamayacağını gözlemlemek büyüleyici olacak. Şirket iPhone 15 serisini tanıtmaya hazırlanırken ufukta beliren yeni özellikler, yenilikler ve pazarlama stratejileriyle akıllı telefon üreticileri arasındaki savaş kızışacak.