Başakşehir'in milli orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci için hareketli günler yaşanıyor. Sarı kırmızılı camia, Başakşehir'de nabız yokladı. Başakşehir'in Başkanı Gümüşdağ, Galatasaray'ın bu talebini değerlendiriyor.

Başakşehir Kapıları Tamamen Kapatmadı

Başkan Gümüşdağ, İrfan Can Kahveci karşılığında takasta Marcao'yu talep etti. Resmi teklif olursa, Brezilyalı stoper oyuncusu ile İrfan Can Kahveci yer değiştirebilir. Türkiye'nin uzun süre gündeminde kalacak yeni transfer gelişmesinde detaylardan bahsedelim...

Genç yetenek İrfan Can Kahveci, Avrupa'da ses getiren bir isim oldu. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla parmak ısırttı. Başakşehir forması giyen Kahveci için aracılarla temas kuruldu. Henüz sarı kırmızılı kulüpten resmi teklif gelmese de, büyük ihtimalle yakın zamanda bu teklif gelecek.

Yaşanan son gelişmelere göre Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, İrfan Can'ın takımdan ayrılmasına çok fazla sıcak bakmıyor. Galatasaray'dan teklif gelirse reddedilebilir. Gümüşdağ'a göre, genç oyuncu ellerindeki en önemli değerlerden biri. Bonservisinin ödenmesi zor görülüyor. Takas teklifine ise sıcak bakılıyor. Galatasaray'dan Marcao ile Kahveci takas olabilir. İddialara göre, sarı kırmızılılar takasta Diagne'yi önerebilir.

Öte yandan Kahveci, kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor. Milli oyuncunun Galatasaray'a gelmesi için arkadaşları da yakın markaj uyguluyor. Bunlar arasında Taylan Antalyalı, Arda Turan ve Oğulcan Çağlayan var.

Fatih Terim Ne Diyor?

Ekonomik koşulların sertleşmesi ve yabancı kuralına dayanarak, Fatih Terim'in de genç oyuncuyu kulübe kazandırmak istediği ortaya çıktı. Terim, ilk etapta Aytaç Kara ve Salih Uçan'ı transfer gündemine aldı. İrfan Can Kahveci de bu sıralamaya dahil olabilir. 25 yaşındak Milli futbolcunun takas olup olmayacağı ve yeni takımıyla ilgili son gelişmeleri yakın zamanda sizlerle paylaşacağız.