Milli takım arasına giren Trabzonspor üç günlük aranın ardından çalışmalarına başlayacak. Bordo mavili takımda transferin son günlerine girilirken takımda gidecek ve gelecek futbolcuların netlik kazanması için çalışmalar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Napoli'de forma giyen Omer El Kaddouri'ye 3 milyon euroluk teklifte bulunan ve olumsuz cevap alan bordo mavililerde İtalyan takımına bu kez 4 milyon euroluk bir teklifle gidildi.

Yanal'ın da çok istediği 26 yaşında ki futbolcu yeni bir kulüpte yeni bir sayfa açma peşinde. Napoli'den gelecek teklifler karşısında anlayış göstermesini ifade eden Faslı futbolcu Lazio'dan Trabzonspor'a transfer olan Onazi'den de takım hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Napoli'nin 4 milyon euroluk teklife sıcak baktığı ve Trabzonspor ile anlaşmalarının an meselesi olduğu söylendi.

Napoli'yle 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Omar El Kaddouri, kariyerinin büyük bir bölümünü Brescia, Sudtirol, Napoli ve Torino gibi İtalyan takımlarında geçirdi. Belçika'da doğmasına karşın Fas milli takımını seçen hücumcu orta saha, Anderlecht'in altyapısından yetişti.

HaberTS - Hasan Yılmaz 


 
Editör: TE Bilişim