Kanada vizesi alabilmek için seyahat türü ve süresinin bilinmesi gerekmektedir. Kuzey Amerika’nın Kuzey bölgesinde bulunan Kanada yoğun olarak turist almaktadır. Özellikle göçmenler ve öğrenciler tarafından tercih edilen kanada vizesi alabilmek için Kanada Konsolosluğu ya da Büyükelçiliğine başvuru yapılması gerekmektedir.

Kanada Vizesi Nasıl Alınır?

Herhangi bir şekilde Kanada seyahati yapmak isteyenlerin vize alma zorunluluğu bulunmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak başvuru yapılabilmesi için eksiksiz evrak gerekmektedir. Başvuru işlemlerinin şahsen yapılması gerekmektedir. Ancak profesyonel temsilci tarafından da işlem yapılabilmektedir.

İş seyahati, aile birleşimi, turizm ya da eğitim amaçlı olarak kanada vizesi gerekebilmektedir. En zor vize alınabilen ülkeler arasında Kanada’ da bulunmaktadır. Bu nedenle vize keyfi sitesinden teknik destek alınarak işlem yapılabilmektedir. Firma, uzun yılların deneyimi, resmi kurumlarla güçlü diyaloğu sayesinde kolaylıkla vize hizmeti sunmaktadır.

Vize danışmanlık hizmeti alarak güvenle Kanada seyahati yapılabilmektedir. kanada vizesi alabilmek için ilk koşulun herhangi bir vize başvuru iptali bulunmaması gerekliliğidir. Tüm vize başvurusu işlemleri danışmanlık hizmetleriyle kolaylıkla sağlanabilmektedir.

 Kanada Vize Evrakları

 Kanda vizesi için gereken evraklar eksiksiz olarak hazırlanarak sunulması gerekmektedir. Danışman desteğiyle yapılabilecek vize başvuruları kısa sürede sonuçlanmaktadır. Bu konuda en güvenilir kanada vizesi hizmeti alabilecek adres vize keyfi olarak çalışmaktadır. Gerekli evraklar;

Vize başvurusunun ret almaması için evrakta en ufak bir eksiklik bulunmaması gerekmektedir.

Hollanda'da Şirket Açmak Hollanda'da Şirket Açmak

Öncelikle Kanada vize başvurusu formunun doğru doldurulması,

Seyahatin bitiş tarihinden sonra 3 ay geçerliliği bulunan pasaport,

Beyaz fonlu biyometrik fotoğraf,

Banka hesap bilgileri,

Çalışma durumu,

Vukuatlı nüfus kayıt örneği,

Acil durumlara karşı gerekli seyahat sağlık sigortası olarak bildirilmektedir.

Tüm evraklar tamamlandıktan sonra Büyükelçilik ya da kanada Başkonsolosluğuna teslim edilmesi gerekmektedir. Bir Kuzey Amerika ülkesi olan Kanada'nın refah seviyesi oldukça yüksek olduğundan herkesin tercihi olmaktadır. İster iş seyahati olsun ister eğitim ya da turizm amaçlı bir seyahat olsun vize danışmanlık hizmeti alarak kolaylaştırılabilmektedir.