Tesisatınız İçin İdeal Çözümler Tesisatınız İçin İdeal Çözümler

Kasko sigortaları genel olarak çarpma, çarpışma, yanma ve çalınma gibi çeşitli sebeplerden dolayı araçlarda meydana gelebilecek olan hasarları kapsar. Yaşanılan bölgenin veya araç sahibinin öngörüsü üzerine meydana gelebilecek olan çeşitli risk faktörlerinin teminat altına alınabilmesi için kasko sigorta poliçelerine ek olarak çeşitli teminatlar da eklenebilir. Bu teminatlardan bir tanesi de kasko sigortası poliçesinde deprem teminatıdır.

Zorunlu trafik sigortası yalnızca trafikte meydana gelebilecek olan belirli hasarları teminat altına alırken kasko sigortası poliçesine eklenen deprem teminatı, daha kapsamlı ve seçenekleri olan bir poliçe niteliği taşıdığından dolayı özel hasarları ve zararlarınızı karşılayabilir.

Aracınıza 4 farklı yöntem ile kasko sigortası alabilirsiniz. Dar kasko poliçesi teklifi yalnızca ana teminatların belirli bir bölümü için güvence sağlarken; standart kasko, ana teminatların tamamı için güvence sağlar. Tam kasko ve genişletilmiş kasko poliçeleri de tercih edebileceğiniz diğer kasko sigortaları arasında yer alır.

Tüm kasko sigortalarına isteğinize bağlı olarak ek teminatlar dahil edebilirsiniz. Ek teminatlar arasında yer alan deprem teminatı, aracınızı deprem ve deprem sebebiyle meydana gelebilecek olan hasarlara karşı güvence altına alır.