Karadeniz gazının konutlarda kullanılması gündemde iken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında yeni bir polemik daha başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazı ile ilgili gelişmeleri açıkladı. Evlere 1 yıl ücretsiz doğal gaz verileceğini müjdeledi. Seçime günler kala, iktidarın bu hamleleri muhalefet cephesinden sert eleştiriler almaya devam ediyor. İşte, Kemal Kılıçdaroğlu'nun dikkat çeken doğal gaz yanıtı!

BAY KEMAL SEVE SEVE YAPSIN

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'Çok panik' yorumunda bulundu. Twitter hesabından yaptığı paylaşımın devamında şu ifadelere yer verdi: "Halkın yararınaysa iyidir. Devleti yönetenin vaadi olmaz, taahhütü olur. Devletin parası, halkın parası. Devlet adına bu taahhütleri devamlılık esasıyla yerine getiririz. Covid, yangınlar, ekonomik kriz, depremde unutulan ama seçim zamanı hatırlanan halkımızın yararına bol bol taahhütte bulunsunlar. Devletin sözü anlamına gelsin ve Bay Kemal de seve seve yapsın."

Editör: Didem Bektaş