Show TV’nin yeni dizisi Aile, yakında Ay Yapım’ın mafya dizilerinin devamı olarak izleyicilerle buluşacak. Başrolde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci var!

AİLE DİZİSİ BAŞROL OYUNCULARI NETLEŞTİ

Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci, daha önce Netflix'te yayınlanan Yakamoz S-245 adlı dizide de birlikte rol almıştı. 2022 yılında yayınlanan dizinin ilk sezonu büyük beğeni toplamıştı. Ailecek de görüşmeye devam eden iki ünlü oyuncu bir kez daha aynı projede rol alacak. Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci bu kez Show TV’de ekrana gelecek olan Aile dizisinde partner olacak.

Senaryo nedeniyle Kral Kaybederse dizisiyle anlaşamayan Tatlıtuğ, şu sıralar Beren Saat ile başrolde yer aldığı Last Call for Istanbul filminin çekimlerine devam ediyor. Ünlü oyuncu daha sonra Disney Plus için çekilecek Organize İşler filminde de rol alacak. İki ünlü oyuncu aynı zamanda yakın dostlar.

Aile dizisi hakkında çıkan son haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Dizinin İçerde, Çukur ve Üç Kuruş’un devamı niteliğinde mafya temalı bir Ay Yapım projesi olması bekleniyor.