Knight Online yeni sunucu dedikoduları çok uzun süredir oyun içerisinde artmaya başlamıştı. Oyundaki heyecanı başa saran ve katlayan yeni sunucu haberleri sonunda resmi olarak doğrulandı. Üstelik bir değil, toplam 4 yeni Knight Online serverı oyuna dahil edilecek. Peki bu sunuculara nasıl kayıt olunur, yeni serverlar ne zaman açılacak, isimleri ne olacak? Yeni serverlarda gb fiyatları ve item piyasası ne durumda olacak? Knight Online yeni serverlarda cash fiyatları aynı mı olacak? Yeni serverlarda gb nasıl alınır? Bu ve benzeri birçok sorunun cevabını size bu makalede vermeye çalışacağız. Buyrun, hemen başlayalım.

Knight Online Yeni Serverların İsimleri Ne Olacak?

17 Kasım tarihinde erişime açılacak olan 4 yeni Knight Online sunucusunun isimlerinin ne olacağı da merak konusuydu. Oyun yöneticileri sonunda meraklı bekleyişi bitirmeye karar verdi ve açıklamayı yaptı. Yeni Knight Online Sunucu İsimleri şu şekilde belirlenmiş durumda; Felis, Agartha ve Pandora.

Knight Online Yeni Server GB Nasıl Alınır?

Bildiğiniz gibi Knight Online’ın en sevilen özelliklerinden birisi de oyun içerisinde pazar alanı yani alışveriş sistemi bulunmasıdır. Dolayısıyla alışveriş yapabilmek için paraya yani Knight Online GB’ye ihtiyaç vardır. Oyun içerisinde para kazanabilmek yani GB kasabilmek için farklı yöntemler bulunmaktadır. Tercih edilen yöntemlerden birisi de güvenilir websitelerinden GB satın almaktır. Bu sitelerden ilk akla geleni ve en güvenilirlerinden bir tanesi Kopazar.com sitesidir. Uzun yıllardır farklı serverlarda GB ve item alım satımı konusunda müşterilerine hizmet veren Kopazar, yeni açılacak olan Felis, Agartha ve Pandora serverlarında da GB satışı yapmaya devam edecektir.

Kopazar.com üzerinden en güvenilir ve hızlı şekilde GB alım satımı yapmak için bu linki kullanabilirsiniz: https://www.kopazar.com/knight-online-gold-bar Felis GB, Agartha GB ve Pandora GB alım ve satım işlemlerinizi bu link üzerinden kolayca tamamlayabilirsiniz.

Knight Online Yeni Server GB Fiyatları Ne Kadar Olacak?

Felis GB fiyatı, Pandora GB fiyatı, Zero GB veya Agartha GB fiyatı son günlerde oyuncular tarafından sıkça araştırılmaktadır. Knight Online GB fiyatları piyasadaki gb stoğu, serverlardaki oyuncu yoğunluğu, serverların yaşı ve etkinlikler gibi bir çok şeyden etkilenmekte ve gün içerisinde anlık olarak değişiklik gösterebilmektedir. Bu nedenle yeni Knight Online serverları henüz açılmadığı için GB fiyatları henüz belli değildir. Ancak yeni serverlar açıldığı andan itibaren, Kopazar.com üzerinden bu SAYFAyı (https://www.kopazar.com/knight-online-gold-bar ) kullanarak güncel fiyatları takip edebilir ve yeni serverlarda GB alım ve satım işlemlerinizi güvenilir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Knight Online Yeni Sunucuların Özellikleri Neler Olacak?

Felis, Pandora, Zero ve Agartha serverlarının özellikleri temel olarak önceki Knight Online serverlarına çok benzer olacaktır. Ancak bazı önemli farklılıklar da yeni serverlar ile karşımıza çıkacak. Bu farklılıkların en önemlilerinden birisi de yeni serverlarda Ardream ve Ronark Land Base haritalarının yer almayacak olmasıdır. Serverlarda bulunan diğer özellik ve etkinlikleri aşağıdaki listede bulabilirsiniz.

·       Border Defense War etkinliği.

·       Chaos Dungeon etkinliği.

·       Forgotten Temple etkinliği.

·       I Love Knight Online etkinliği.

·       Bounty Hunter etkinliği.

·       Lunar savaşları.

Knight Online Yeni Server İtemleri Nasıl Alınır?

Yeni KO serverlarındaki itemlerin önceki serverlarla aynı olması beklenmektedir. Tabi bu serverlar henüz çok yeni olacağı için artıları çok daha düşük olacak ve değerleri de ona göre belirlenecektir. Peki Knight Online Felis, Pandora ve Agartha item satışları olacak mı? Cevabımız kısaca evet. Eski serverlarda olduğu gibi bu serverda da item alışverişleri devam edecek. Kopazar.com bu konuda da müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor olacak. Knight Online yeni serverlarda satılan itemleri görmek için bu LİNKe (https://www.kopazar.com/knight-online-item) gidip sol taraftan istediğiniz serverı seçmeniz yeterli olacaktır.

Not: Şu anda sunucular açılmıştır.