İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, mahalle gezilerine hız kazandırarak tüm gününü vatandaşlarla bir arda geçiriyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ramazan ayında da mahalle gezilerine ara vermeden devam ediyor. Sabahın ilk saatlerinden itibaren sahaya çıkan Başkan Doğan, sahur programlarıyla günü sonlandırıyor. Mesaisine teknik ekibiyle birlikte mahallerde başlayan Başkan Doğan, mahallerdeki incelemeleri sırasında hasta ve yaşlıları da ziyaret ediyor. Mahallerdeki iftar programlarına katılarak binlerce vatandaş ile birlikte orucunu açan Başkan Doğan, ev ziyaretleri ve mahalle toplantıları ile devam eden gecesini sahur programıyla sonlandırıyor.

Gittiği her yerde, herkesten belediye çalışmalarıyla ilgili düşüncelerini sorup istek ve şikayetlerini dinleyen İzmit Belediye Başkanı, 24 Haziran’daki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminin önemine dikkat çekerek, “Bu belediyecilik anlayışı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilik anlayışından geliyor, insanımıza hizmet etme anlayışından geliyor. Yukarıdaki iyi çalışıyorsa, haramı helali biliyorsa, hizmet peşindeyse aşağıdaki de onu yapıyor. Biz de vatandaşın kuruşunuzu ziyan etmeden, kimseye kaptırmadan emeklimize, çocuğumuza, camimize, okulumuza hizmet olarak harcıyoruz” dedi.

“İşçisine maaş veremeyen, memuruna maaş veremeyen hükümetlerden bu noktaya gelindiyse, bunun arkasını düşünmek lazım” ifadelerine yer veren Doğan, “Bugün ülkemizdeki bu kargaşaların, PYD’nin, DEAŞ’ın, FETÖ ihanet şebekesinin ortaya çıkmasının, oluşturulmaya çalışılan ekonomik krizin sebebi ülkemizin güçlenmesini, dünyada söz sahibi olmasını engellemek içindir. Ülke ne kadar güçlenirse, ileri giderse, dış güçler bu durumdan rahatsız oluyor ve bu maşaları bize karşı kullanıyorlar. Eğer biz güçlenmeseydik, bizi kendilerine karşı bir tehlike olarak görmeselerdi bunları yapmayacaklardı. Millet olarak çok uyanık olmamız lazım. Birliğimizi, beraberliğimizi koruyacak, 24 Haziran’da sandık başında Türkiye düşmanlarına gereken cevabı vereceğiz” diye konuştu.