Antalya’da fırtınalı havada denize giren Onur Öğüt’ten acı haber geldi. 17 Şubat gecesi Konyaaltı Sahili’nde meydana gelen olayda, yükselen dalgalara rağmen denize giren 32 yaşındaki genç, bir süre sonra gözden kayboldu. Antalya Konyaaltı denizde kayboldu olayı, bölgede endişeye neden oldu.
Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
DENİZ POLİSİ BİLİNCİ KAPALI HALDE BULDU
Karadan yapılan aramalara deniz polisi ekipleri de destek verdi. Yapılan çalışmalar sonucu Onur Öğüt, kıyıya yakın bir noktada bilinci kapalı halde bulundu. Karaya çıkarılan genç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Öğüt’ün durumunun kritik olduğu öğrenilmişti.
HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ
Tüm müdahalelere rağmen Onur Öğüt, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen Öğüt’ün cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin ardından ailesine teslim edildi.
Genç adamın Serik ilçesi Abdurrahmanlar Çıtlıklı Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.
Antalya Konyaaltı denizde kayboldu olayı sonrası yetkililer, fırtınalı ve dalgalı havalarda denize girilmemesi konusunda uyarılarda bulundu.




